Winnen

Win: 3x Philips VisaPure t.w.v. 159,99! [afgelopen]

114

Herinneren jullie je nog dat Danique een aantal weken geleden de Philips VisaPure getest heeft? Goed nieuws voor degenen die na het lezen van Danique's review net zo enthousiast waren als zij, wij mogen er namelijk drie weggeven! Lees snel verder wat je moet doen om hier kans op te maken!

De VisaPure is een product dat je helpt bij jouw gezichtsreiniging. Het product heeft een ronddraaiende borstelkop, waarmee je met behulp van al jouw favoriete reinigingsproducten het vuil van jouw gezicht kunt verwijderen. Je zult versteld staan van de hoeveelheid troep die er van je gezicht zal komen! De VisaPure is niet alleen geschikt voor meiden met een normale huid, ook meiden met een gevoelige, vette of acnéhuid kunnen de VisaPure prima gebruiken!

Met de VisaPure reinig je de huid tot 10x effectiever dan met de hand. Naast reinigen kan de VisaPure je huid ook ontgiften, peelen, ontspannen, poriën verfijnen en de bloeddoorstroming stimuleren!

Danique was heel erg tevreden over de VisaPure. Het apparaat reinigt je huid heel erg goed en is super efficiënt in gebruik, want je kunt hem gewoon onder de douche gebruiken. De batterij van het product gaat ook super lang mee! En hadden we al gezegd dat je huid er echt heel erg schoon van wordt?

Wil jij kans maken op één van de drie VisaPure's van Philips?
Reageer dan in de applicatie hieronder...
Vermeld hierin je naam + adresgegevens
Love dit artikel en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een prachtige roze VisaPure.
♥ Stuur jouw beautytip via twitter met @girlscenenl en hashtag #OpMnMooist

Wil jij de VisaPure winnen? Vul hier jouw naam & adresgegevens in!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Heb jij nog een vraag over de VisaPure? Vandaag worden om 16.30u al jouw vragen beantwoord op Facebook door deskundigen van Philips!

LOVE dit artikel
269 meiden hebben deze blog geloved