News

Rust zacht Marieke

Het leven is niet altijd even eerlijk, dat werd dit weekend wel weer duidelijk. Eén van Girlscene's trouwste forumleden - Marieke, Krullevaar - is overleden aan de gevolgen van de ziekte van Hodgkin (lymfeklier kanker). Marieke is slechts achttien jaar geworden.

Ruim een jaar geleden opende Marieke op het forum een topic genaamd 'willen jullie voor mij bidden'. Marieke vertelde dat ze een zeventien jarig meisje was dat net als andere meisjes van haar leeftijd veel van shoppen en gezellige dingen met vriendinnen doen hield. Helaas was er één groot verschil, ze leed aan de ziekte van Hodgkin. Ze wist toen al dat haar overlevingskansen niet groot waren. Omdat ze zelf erg gelovig was, hoopte ze dat andere forumleden haar konden helpen door voor haar te bidden. Helaas heeft Marieke dit weekend de strijd toch op moeten geven.

Het afgelopen jaar leefden heel veel forumleden mee met Marieke/Krullevaar. In het topic wat Marieke gestart was zijn nu al meer dan 2200 reacties geplaatst. We begrijpen dat als je al zo lang met iemand meeleeft, het kan voelen alsof een goede vriendin van je is overleden. Dit merkten we onder andere al aan de hoeveelheid mailtjes die we gisteren van jullie ontvingen, met de vraag of we hier ook op de website aandacht aan wilden besteden. We willen jullie heel erg veel sterkte wensen.

We leven ook mee met de familie en vrienden van Marieke. Marieke was een lieve en sterkte meid, ze stond zo positief in het leven, ook als ze slecht nieuws te horen kreeg. Voor veel meiden was ze een grote bron van inspiratie!

Marieke geloofde sterk in de kracht van God, we hopen dan ook dat ze een mooi plekje in de hemel gekregen heeft. 

Rust zacht Marieke/Krullevaar.

Liefs,
Girlscene

LOVE dit artikel
42 meiden hebben deze blog geloved