Beauty

Fris & Fruitig met de Beautybox

De Beautybox van de maand april staat in het teken van Fris & Fruitig. April is de maand waarin we onze winterkleding een stukje naar achter mogen schuiven en de zomerse jurkjes voorzichtig uit de kast halen. De producten in deze box helpen jou om letterlijk fris en fruitig voor de dag te komen, te ontspannen en jezelf en huid te verwennen. Nieuwsgierig geworden naar de producten? Kijk dan snel verder!

beautybox
De vrolijke Beautybox van deze maand

beautybox
De inhoud van de box

Burt's Bees – Lippenbalsem

beautybox

Deze lippenbalsem is gemaakt van bijenwas en dus 100% natuurlijk. Verder bevat de balsem vitaminen en essentiële vetzuren die zorgen voor een goede voeding en verzachting van de lippen. In de balsem zit ook pepermuntolie dat zorg voor een verfrissende tinteling. De prijs is €3,95.

CB12 – Mondverzorging

beautybox

Niet alleen aan de buitenkant wil je er verzorgd uitzien, ook innerlijke verzorging is belangrijk. En wat is nou vervelender dan zorgen te maken of je niet uit je mond ruikt? CB12 beschermt je 12 uur tegen ongewenste geuren. De prijs is €12,95.

Attirance – Bruisballen

bruisbal

Toe aan ontspanning na een lange, vermoeiende dag? Dat kan met deze handgemaakte en proefdiervrije bruisballen van Attirance. De bruisballen bevatten druivenpitolie en zeezout die de huid voeden, hydrateren, vernieuwen en verstevigen. De prijs per twee stuks is €2,95.

Fruit Works – Shower gel

beautybox

De Fruit Works douchegel van Grace Cole is een goed begin van de dag. Het product reinigt, hydrateert en verfrist de huid en je krijgt een heerlijk vakantiegevoel van de verkwikkende en fruitige geuren. Dit product wordt in meerdere geuren geleverd. De prijs is €5,90.

Montage Jeunesse  – Fruit Smoothie

beautybox

De maskers van Fruit Smoothie geven je niet alleen een echt voorjaarsgevoel door de lekkere geur, ze hebben ook nog eens een diep reinigende werking. Het masker is geschikt voor ieder huidtype. Prijs van dit product is €1,95.

Herôme – Take Away Nail / 100% Holland

beautybox

Doordat april natuurlijk in het teken staat van Koninginnedag, is er een oranje product toegevoegd aan de box. Wat past nu beter bij deze dag dan de 100% Holland lak van Herôme? De prijs is €2,99.

Wil jij jezelf of een ander verwennen met een box vol beautyproducten waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo'n box. Een abonnement op de Beautybox kost €14,95 inclusief verzendkosten. 

Heb jij al de Beautybox?

Must reads 👀