Nieuwe trailer: The Bling Ring

Films & Series door annemerel

Kunnen jullie je nog herinneren dat een aantal jaar geleden de huizen van verschillende celebrities beroofd werden? Onder andere Orlando Bloom, Paris Hilton en Lindsay Lohan werden slachtoffer van de berovingen. De daders? Een groep door celebrities geobsedeerde tieners die zichzelf The Bling Ring noemden. Dit jaar draait de verfilming van het verhaal in de bioscoop, met Emma Watson in de hoofdrol. De trailer werd gisteren vrijgegeven!

Het verhaal is geen letterlijke vertaling van wat er in 2008 en 2009 is voorgevallen, maar het verhaal is wel gebasseerd op wat er gebeurd is. In totaal hebben de echte Bling-ringers voor meer dan drie miljoen gestolen uit de huizen van de celebrities, het grootste gedeelte van de buit werd bij Paris Hilton meegenomen.

De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Emma Watson ze speelt Nicki, samen met de andere Bling-Ringers Marc, Nicki, Sam en Chloe volgen ze iedere stap van celebrities, zodat ze makkelijk de huizen kunnen beroven. Het grootste slachtoffer van The Bling Ring was Paris Hilton, maar ook de huizen van Lindsay Lohan, Megan Fox, Rachel Bilson, Audrina Patridge en Orlando Bloom werden leeggeroofd.


Bron beeld: Reporters

De film is gemaakt door Sofia Coppola. Zij regisseerde eerder al films als The Virgin Suicides, Lost in Translation en Marie Antoinette. Ze maakt vaak surrealistische films en ook deze film lijkt weer typisch Sofia Coppola te worden!

Naast Emma Watson spelen er vooral nieuwe acteurs in de film. Misschien herken je Taissa Farmiga uit American Horror Story, Leslie Mann uit een aantal komedies en Paris Hilton komt ook in de film voorbij als zichzelf. Verder is er vooral gekozen voor acteurs en actrices die hun acteerdebuut maken. 

Wij zijn heel erg benieuwd naar de film. Hij draait vanaf juni in Amerika in de bioscopen. Helaas draait de film pas 1 augustus in de Nederlandse bioscopen!