Lifestyle

Wat vinden mannen aantrekkelijk aan ons?

54

Het is een vraag die velen van ons bezighoudt. Wat vinden mannen aantrekkelijk aan ons? De media geven ons wel een beeld van wat mannen mooi zouden vinden, maar is dat ook echt zo? Girlscene ging op onderzoek uit.

Ogen
Het blijkt dat de ogen meteen de aandacht trekken van mannen. Dus zoek oogcontact en betover hem ;-).

Curves
Sommige meiden denken dat mannen size zero heel mooi vinden. De modellen in reclames en de vrouwen op tv zijn altijd super dun. Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen dit helemaal niet zo mooi vinden! Ze vinden een vrouw met een normaal figuur veel mooier dan size zero. Mannen houden wel van een beetje curves. Niet dat alle ladies die size zero hebben nu per definitie uit de boot vallen, want er zijn ook genoeg mannen die wel op die ladies vallen!

Borsten
Hoe groter, hoe beter zou je denken. Een onderzoek wees uit dat het niet om cup A of cup D gaat, maar ze vinden het mooi als ze natuurlijk zijn. Ze vinden vergrootte borsten minder mooi dan all natural borsten.

Natural beauty
Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen een vrouw met veel make-up minder aantrekkelijk vinden dan een vrouw met niet zoveel make-up. Het is dus echt niet nodig om je helemaal vol te plamuren. Sterker nog, veel mannen vinden dat een afknapper.


Bron

Verzorgd
Hoewel mannen een natural beauty prefereren, betekent het niet dat ze het aantrekkelijk vinden als een vrouw altijd in haar joggingpak loopt. Mannen vinden het leuk als vrouwen er moeite voor doen om er leuk uit te zien. Een beetje mascara, geborstelde haren en leuke kleding kunnen mannen wel waarderen.

Lach
Laat je lach zien! Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen een vrouw die veel lacht heel aantrekkelijk vinden.

Persoonlijkheid
Mannen blijken helemaal niet zo oppervlakkig als de meeste vrouwen denken. Hoe mooi ze een vrouw ook vinden, als ze erachter komen dat ze geen leuke persoonlijkheid heeft, dan zijn ze afgeknapt. Het is bewezen dat de persoonlijkheid van een vrouw een grote invloed heeft op de aantrekkelijkheid. Wees dus zelfverzekerd en het belangrijkste is dat je lol hebt! Uiteindelijk gaat het niet om het uiterlijk, maar om het innerlijk.

Dit artikel is gebaseerd op resultaten van onderzoeken. Uiteraard is het zo dat elke man anders is en ze dus andere dingen aantrekkelijk vinden :-).


Bron

Wat denk jij dat mannen aantrekkelijk aan vrouwen vinden?
Pin je favoriete man in Pinbook

Bron: carefair, cosmeticbeautydirectory, psychologytoday

LOVE dit artikel
50 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

54 reacties

 • 3 jaar geleden ISHA

  was het maar waar hahaha

 • 4 jaar geleden H.iipstah

  Het gaat bij de meeste jongens die ik ken om kont en tieten 😐

 • 4 jaar geleden Vickey

  Eerst zeggen jullie dat ze makeup mooier vinden en daarna zeg je dat je geen makeup op moet doen????

 • 4 jaar geleden Voetbalster<3

  Goed artikel hoor!

  & ook helemaal eens met @mandy

 • 5 jaar geleden http_kimberly

  sommige meiden denken dat jongens alleen aan tieten en billen denken, nou dat is niet waar ik heb aan n paar jongens gevraagd waar ze op vallen wat ik hoorde van hun is dat ze meisjes aantrekkelijk vinden met een beetje make-up maar niet teveel , mooie ogen en volle wenkbrauwen, een gewoon lichaam niet super skinny, een lekkere geur en goed gebit en eentje zei nog: tieten enzo hoeven niet maar als ze het heeft is het wel fijn

 • 5 jaar geleden saar14

  je hoeft niet te zijn hoe het hier staat vinden mannen je niet knap of leuk om hoe je bent jammer dan

 • 5 jaar geleden Puck

  Een kont haha

 • 5 jaar geleden Hilde

  Is dit nu weer een gekopieerd artikel?

 • 5 jaar geleden Loverrrrr

  Leuk artikel met leuke weetjes!

 • 5 jaar geleden Alicia

  echt iedereen wist dit al.... en waar slaat het op dat slanke meiden minder mooi zijn... tja als je maar een leuk innerlijk hebt... jemigg

 • 5 jaar geleden Sweetlikecola

  Lekker boeiend wat mannen aantrekkelijk vinden. Wees gewoon jezelf en je komt vanzelf iemand tegen

 • 5 jaar geleden LikeEva

  mannen willen dat we er natuurlijk uit zien, niet dat we weinig make-up op hebben.

 • 5 jaar geleden Krullerd

  Er wordt gewoon geschreven wat meiden graag horen. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek geen meerwaarde als je het desbetreffende artikel er niet bij zet.

 • 5 jaar geleden Coccinella

  ik vind dit echt een minder artikel

 • 5 jaar geleden Polyethylene

  @creativegirl

  Ik zeg niet dat je er onzeker van wordt. Ik zeg dat het in onze maatschappij al te veel gericht is op hoe vrouwen zo aantrekkelijk mogelijk moeten zijn voor mannen, en dat Girlscene erop moet letten dat hun gemiddelde bezoeker een meisje van 15 jaar oud is (een vrij beïnvloedbare en onzekere groep). Er ligt al genoeg druk op het uiterlijk van mensen en Girlscene plaatst steeds vaker van dit soort onzinnige artikelen.

 • 5 jaar geleden Stark

  Lolz ik vind dit echt van die politiek correcte 'weetjes'. Mannen houden van curves, maar geen zorgen als je die niet hebt dan zijn er ook mannen die daar niet op vallen en liever een skinny girl hebben. En ja, dus of je curves hebt of niet maakt dus helemaal niet uit? :P

  Nah, neem het allemaal met een korrel zout. ik zou het tbh veel interessanter vinden als jullie zelf een onderzoek samenstellen en een online enquete onder 500 mannen in Nederland versturen om te kijken wat daaruit komt. En of ze nou echt zeggen dat ze dikke tieten mooier vinden of mss houden van meisjes met blauwe ogen, al die platte shit, dat is iig eerlijk en oprecht en niet verdedigend over vrouwen die net niet in dat plaatje vallen omdat ze anders onzeker worden.

 • 5 jaar geleden Fluweel 2.0

  "Onderzoek wees uit..." Misschien wel handig als jullie er ook bij zetten welke onderzoeken dit zijn. Zijn het statistisch correct uitgevoerde onderzoeken, of hebben jullie gewoon aan tien mannen gevraagd wat zij liefst hebben? Misschien wel handig om dat er bij te plaatsen

 • 5 jaar geleden Willemijntjuuuh

  Helemaal mee eens cig. Ik vind dit altijd wel lachen om te lezen. Lekker luchtig tussendoor

 • 5 jaar geleden swaGeit

  wat een idiote artikel, sorry maar .. WHO CARES WAT JONGENS AANTREKKELIJK VINDEN.

 • 5 jaar geleden Autumn

  Helemaal eens met Shani.

 • 5 jaar geleden creativegirl

  @Polyethylene ik ben zelf 15 en ik voel me hierdoor echt niet onzeker (nu ben ik ook niet onzeker). Dit zijn leuke weetjes, het betekent niet dat dit bij alle jongens/mannen gelden? Ik ben wie ik ben en als een jongen dat niet waardeert, dan mag hij weg voor mij apart.

 • 5 jaar geleden Anastasia

  Helemaal eens met Mandy!

 • 5 jaar geleden Polyethylene

  Waarom staat dit op een site waar de gemiddelde leeftijd 15 jaar is, vol onzekere jonge meisjes dus? Benadruk liever gewoon dat iedereen aantrekkelijk is op haar eigen manier, en iedereen moet doen waar ze zich goed bij voelt. Sorry Girlscene, maar schaam je voor dit soort artikelen.

 • 5 jaar geleden Sam_deroos

  Dit geeft me zoveel meer zelfvertrouwen!

 • 5 jaar geleden Supercalifragilistic

  Ik vind sommig commentaar hier onder toch zo onzinnig. Hier gaat het over resultaten uit een onderzoek, omdat 1 jongen die je ken anders denkt betekent niet meteen dat je heel het onderzoek onderuit kan halen.

  Ik vind het knap van Emma dat ze naast het geven van de resultaten meiden toch de moed in spreekt van dat niet alle mannen zo zijn.

 • 5 jaar geleden LouderLove

  Ben het eens met Shani!

 • 5 jaar geleden Sparkle

  Op elk potje past een dekseltje

 • 5 jaar geleden melissa

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 5 jaar geleden Jessica

  Vrouwen kunnen natuurlijk ook dun zijn én curves hebben, er bestaat niet voor niets een 70D. Al is het me niet echt duidelijk wat nou precies met een "normaal" figuur bedoeld wordt, dus wellicht gaat het hier alleen om de extreme gevallen van dun zijn. Ik zou het artikel trouwens nog leuker vinden als er ook referenties worden gegeven naar de onderzoeken.

  @Mandy Ik snap je wel, ik ga zelf ook niet de spelling van Girlscene corrigeren, maar ik vind het wel fijner als de teksten gewoon goed nagekeken worden. Dat staat direct ook een stuk professioneler en leest fijner.

 • 5 jaar geleden kiki

  @Hester het is een bijvoeglijk naamwoord en zegt iets over 'borsten' daarom word het verlengd geschreven (klopt het zo ?) Niks beledigend of arrogant bedoeld & ik probeer niemand af te kraken

 • 5 jaar geleden Mandy

  Telkens die moraalridders onder die artikelen, worden jullie niet moe van jezelf? 'Ja iedereen moet doen wat ie zelf wil' ja staat hier ergens dat je dat niet moet doen? Nee. Dit zijn toch gewoon leuke weetjes? En daarbij komt, iedereen wil aandacht van jongens, en als iemand zegt van niet dan lieg je, of ben je lesbisch (wat niet verkeerd is voordat daar weer iemand over begint). En dan nog die mensen die weer beginnen over mensen die van nature dun zijn.. guess wat, de meeste mannen houden daar inderdaad niet van. Dan moet je maar zorgen dat je een extra leuk karakter hebt.

  En over die spellingcontroleurs zal ik maar niet beginnen. Dit is girlscene. Niet de grote Van Dale.

 • 5 jaar geleden NEZ

  Leuk om te lezen (:

 • 5 jaar geleden Jaycee

  Het stukje over curves maakt me echt boos. Want wat is dan precies een 'normaal figuur'? Alsof het niet normaal is om dun te zijn. Volgens mij wordt het vaak vergeten dat er ook vrouwen zijn die dun zijn van zichzelf en gewoon geen curves hebben, hoe graag ze het ook zouden willen.

 • 5 jaar geleden Sanne_

  Leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Shani

  Waarom zouden vrouwen zich er een hol van aan moeten trekken wat mannen aantrekkelijk vinden? Doe met je lichaam lekker wat jij zelf wilt en dan zal de juiste man/vrouw wel komen. Want iemand die echt om je geeft vindt het belangrijk dat jij jezelf kan zijn.

 • 5 jaar geleden Katy

  Leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Charlotte

  Goed artikel!

  En ik wil gewoon even zeggen: curves is nog altijd niet vetrol na vetrol.

 • 5 jaar geleden Niceleanth.

  @Ocenana; In de titel wordt toch nergens gezegd dat het niet over uiterlijk zou gaan?

 • 5 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Inderdaad goed dat jullie benadrukken dat alle mannen anders zijn en andere dingen leuk vinden! Kunnen jullie de volgende keer ook benadrukken dat het je niet zou moeten boeien wat mannen aantrekkelijk vinden en dat je je moet kleden en opmaken zoals JIJ wil? Ik vind bijvoorbeeld dat ik er prima uitzie zonder make-up, wel beter met, maar ik kan ook zonder. Ik vind make-up gewoon heel leuk om op te doen en mee te experimenteren en als een man zegt dat hij mijn rode lippenstift oid niet mooi vindt mag hij lekker opflikkeren.

 • 5 jaar geleden ChickWithGuns

  Goed commentaar bij het stukje over curvy vs minder curvy

  Ga dit vanavond eens aan m'n vriend voorleggen. Eens zien of hij het ermee eens is.

 • 5 jaar geleden NOYOUDONT

  ehm, waar zijn dikke lippen en ogen?

 • 5 jaar geleden Hester

  'Ze vinden vergrootte borsten minder mooi dan all natural borsten.' --> vergrote

 • 5 jaar geleden Leo

  @Purradise: er zijn ook idioten op de wereld. Verschil moet er zijn!

 • 5 jaar geleden Nina

  Oftewel: wees gewoon je mooie eigen jij en je komt vanzelf je prins tegen.

 • 5 jaar geleden piecake5

  Tja, bij dit soort dingen denk ik al snel: maar de moeder van Honey Boo Boo heeft óók een vriend, dan kloppen dit soort analyses toch ook niet helemaal. :'D

 • 5 jaar geleden Pawawphi

  leuk!

 • 5 jaar geleden Oceana

  Ik las de titel en ik dacht: 'Eindelijk iets dat niet over uiterlijk gaat!' Maar het gaat weer (voor een groot deel) over wat mannen mooi vinden aan het vrouwelijk lichaam. Ik vind dat echt jammer.

 • 5 jaar geleden Antsje

  'Uiteraard is het zo dat elke man anders is en ze dus andere dingen aantrekkelijk vinden .' Ik vind het goed dat jullie zulke dingen ertussendoor zetten!

 • 5 jaar geleden Sara

  Leuk artikel

  Vaker zoiets

 • 5 jaar geleden snowflakes ツ

  Leuk stukje. Ik denk dat mannen idd persoonlijkheid en dat ze kunnen lachen het belangrijkst vinden

 • 5 jaar geleden Jill

  leuke blog (:

 • 5 jaar geleden Misaki

  Tja, beetje voor de hand liggend maar klopt wel.

 1. 1