Celebs op Coachella

News door annemerel

Afgelopen weekend was het eerste weekend van muziekfestival Coachella in Palm Springs, California. Coachella staat gelijk aan zon, heel veel populaire bands en 90% van de celebrity-bevolking tussen de 18 en 35. Het liefst waren we er live bij geweest en hadden we alle celebs zelf op de gevoelige plaat gelegd, maar aangezien dat helaas niet mogelijk was deden we de 'next best thing', we zochten foto's van het evenement op internet.


Bron beeld: Reporters

The Carrie Diaries actrice AnnaSophia Robb was ook op het festival. Ze wandelde over het festivalterrein in haar platform All Stars en in een blauw kanten jurkje. In haar haren droeg ze een bloemenkrans en op haar neus een zonnebril met spiegelende glazen.

Bron Beeld: Reporters

Niet alleen AnnaSophia droeg een bril met spiegelende glazen, ook Hilary Duff werd met groenspiegelende glazen gespot. Ze was op Coachella samen met vrienden, haar zus Hayley en haar man Mike. Aan deze foto te zien had ze het prima naar haar zin!

Bron beeld: Reporters

Vanessa Hudgens en vriend Austin Butler (Sebastian Kydd in The Carrie Diaries) waren ook op het festival. Vanessa ging gekleed als een echte hippie en droeg geen schoenen. 


Bron beeld: Reporters

Safe Haven en Footloose actrice Julianne Hough had het ook naar haar zin op Coachella. Ze ging vrij basic gekleed maar zag er fabulous en stralend uit in haar shorts en nude-kleurige blouse.

Bron beeld: Reporters

Kristen Stewart vierde haar 23ste verjaardag op Coachella, ze werd hand in hand gespot met on-again-off-again boyfriend Robert Pattinson.


Bron beeld: Instagram

Paris & Nicky Hilton waren - als notoire partygangers - natuurlijk ook op het festival. 


Bron beeld: Instagram

One Tree Hill actrice Sophia Bush droeg een crop top die haar prachtig stond.


Bron beeld: Instagram

Ashley Benson en Katy Perry hadden het aan deze foto's te zien ook prima naar hun zin op Coachella..


Bron beeld: Instagram

Ashley's Pretty Little Liar collega Lucy Hale had goed mannelijk gezelschap op Coachella.


Bron beeld: Instagram

Ander PLL-castlid Troian Bellisario was ook op Coachella, hier zit ze lekker te relaxen in de lounge van kledingmerk Guess.


Bron beeld: Instagram

Ashley & Troian werden ook samen gespot!


Bron beeld: Instagram

Vanessa Hudgens was niet alleen met haar vriendje Austin op Coachella, ze had ook haar vriendinnen meegesleept.


Bron beeld: Instagram

Emma Roberts was dit jaar niet samen met haar (inmiddels ex-)vriend Chord Overstreet, maar met vriendinnen. Welke vriendinnen? Nou onder andere Jenna Ushkowitz, Chord's Glee-collega. Awkward!!! Chord werd op zijn beurt innig omarmd met Ashley (Pretty Little Liars) Benson gespot.


Bron beeld: Instagram

De Britse zangeres Rita Ora was ook op Coachella. Ze droeg een vrolijke colourblocking outfit.


Bron beeld: Instagram

AnnaSophia op Coachella onder andere met haar The Carrie Diaries collega Chloe Bridges (rechts).


Bron beeld: Instagram

Actrice Diane Kruger en haar vriend Joshua Jackson bestormden net als ieder jaar samen Coachella. Diane draagt een outfit van H&M.


Bron beeld: Instagram

Alexa Chung stond achter de draaitafel bij een feestje van Lacoste op Coachella.


Bron beeld: Instagram

Victoria's Secret model Alessandra Ambrosio was ook op Coachella, het model lag lekker te luieren bij één van de zwembaden op het festival. 

Wat vind jij van de outfits van de celebs? Is het ook jouw droom om Coachella eens bij te mogen/kunnen wonen?