Hot or not? Taylor Swift's Coca Cola Light reclame

News door Emma

Taylor Swift is een multitalent. Haar muziek is razend populair en onlangs heeft ze een bijrol bemachtigd in New Girl. Maar daar houdt het niet op: ze heeft een deal gesloten met Coca Cola Light. Taylor is nu te zien in een reclame, waar ze het drankje drinkt terwijl ze haar single '22' schrijft. Een geslaagde actie of drie keer niks? Oordeel zelf!

'Taylor Swift en Coca Cola Light?!', dat dachten wij dus ook. Maar volgens het merk en de zangeres is de samenwerking meer dan logisch. Coca Cola Light: 'Taylor Swift makes music that moves. Het spreekt iedereen aan, soms zelfs voordat we weten waarom.' 


Bron

Taylor nam een filmpje op om de samenwerking aan te kondigen: 'Ik wilde wat nieuws met jullie delen, want het is nu officieel met een van de grote liefdes van mijn leven: Coca Cola Light. Ik wilde jullie het eerst vertellen, we zijn in gesprek geweest over deze samenwerking en we hebben zoveel leuke dingen bedacht met de tour en met Coca Cola Light in het algemeen. Bijvoorbeeld een behind the scenes filmpje van een reclame! Ik kan niet wachten om te beginnen en ik denk dat het fantastisch wordt.' 

Dit is niet het laatste wat we zullen zien van Taylor en Coca Cola Light. Ze is namelijk de 'brand ambassador', wat onder andere inhoudt dat ze veel promotionele dingen voor het merk zal doen. 

In de reclame is te zien dat Taylor haar liedje '22' schrijft onder het genot van Coca Cola Light. Of de reclame beter is dan Beyonce's Pepsi reclame mag je zelf beslissen ;-). 

Wat vind jij van de reclame? Een geslaagde actie of drie keer niks?

Bron: zap2it, justjared