Health

Ren in kleur: Color Boost Amsterdam

 

In het buitenland is het al jaren een fenomeen; de color run! Op zondag 23 juni is het zover, dan zal het startschot klinken van de eerste color run in Amsterdam. Een vrolijke vijf kilometer run waarin je zeker niet zonder kleur de finish passeert.

Color Boost is alles behalve een normale hardloopwedstrijd. Ten eerste gaat het in de eerste plaats om plezier en niet om de prestatie er wordt dan ook niet op tijd gelopen. Maar er is nog iets dat deze run zoveel anders maakt dan andere hardloopevenementen. Tijdens de wedstrijd wordt er gekleurd poeder gestrooid waardoor jij van een blank canvas in een vrolijke regenboog verandert.

Voor dit evenement hoef je dus niet weken- of zelfs maandenlang te trainen, het gaat absoluut niet om tijd. Of je nu rent, racet of rustig jogt, of je er nu 20 of 45 minuten over doet, het gaat er alleen maar om dat je plezier hebt.

En als je dan de finish gepasseerd hebt, krijg je zelf ook een zakje met gekleurd poeder en is het feest. Op de beats van de muziek gaat iedereen los en kan iedereen met zijn of haar gekleurde poeder strooien.

Wil jij meedoen? De inschrijving voor de Color Boost run start binnenkort op Colorboost.eu. Wil jij zorgen dat jij je als eerste kunt inschrijven voor het evenement? Volg dan het Twitteraccount @colorboostNL of de Facebookpagina van Color Boost (ColorBoostNederland), via deze kanalen word jij van het laatste nieuws omtrent het evenement op de hoogte gehouden.

Doe je mee met Color Boost? Je steunt dan tegelijkertijd stichting dance4life. Dance4life is een organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder AIDS.

Ga jij met je vriendinnen meedoen met Color Boost?

Oeps! Op het moment dat wij dit schreven was ColorBoost de eerste color run in Amsterdam, maar inmiddels is er al een eerdere color run op 26 mei. De inschrijving voor deze run is inmiddels al gesloten door de vele inzendingen, maar voor ColorBoost kun je je nu inschrijven! Ren jij mee?!

LOVE dit artikel
25 meiden hebben deze blog geloved