We love series: Twisted & The Fosters

Films & Series door Petra

Wij vinden het super leuk om allerlei series te volgen en vooral Emma van Girlscene volgt er een hoop. Zo volgt ze op dit moment maar liefst 15 series! En er zijn weer twee nieuwe series in aantocht. Namelijk ‘Twisted’ en ‘The Fosters’. Niemand minder dan Jennifer Lopez is de producer van deze laatste serie. Lees hier waar de series over gaan.

Twisted
Deze nieuwe serie gaat over Danny. Danny is een tiener van 16 jaar en heeft een moeilijke jeugd gehad. Hij is sinds kort weer bevriend met zijn twee beste vrienden van vroeger. Alles lijkt weer goed te gaan, maar als een student dood gevonden wordt in haar huis wordt Danny opeens hoofdverdachte in deze zaak.  

Avan
Bron: Reporters

Danny wordt gespeeld Avan Jogia, helemaal niet vervelend om naar te kijken! De producers van deze nieuwe serie zijn Gavin Polone (Gilmore Girls), David Babcock (Brothers & Sisters) en Adam Milch (Greek).  

The Fosters
De serie van Jennifer Lopez gaat over een multi-etnische familie, waarin de kinderen wordt opgevoed door twee moeders. Het is een uur durend drama. De hoofdrollen in deze serie worden opgevuld door: Teri Polo (Meet the Parents), Sherri Saum (In Treatment), Jake T. Austin, Hayden Byerly, David Lambert, Maia Mitcheel, Danny Nucci (Titanic) en Cierra Ramirez).  

The Fosters

De seizoenen worden op dit moment al opgenomen en de series zullen in Amerika deze zomer al te zien zijn. Wij hebben op dit moment nog geen idee wanneer de series naar Nederland komen.  

Zouden jullie deze series willen volgen?

Bedankt voor de tip Zuo!

Bronnen: tvseriesfinale, Hollywoodreporter