Beauty

Clinique nagellak speciaal voor de gevoelige huid

17

Nagellak voor de gevoelige huid? Ja, dat was ook het eerste wat wij dachten. Maar wist je dat nagellak irritatie kan veroorzaken op de gevoelige dunne huid rond de ogen? Clinique heeft daar nu speciale nagellak voor gecreëerd in verschillende leuke kleurtjes! De lakjes zijn vanaf midden mei verkrijgbaar. Bekijk de vier exclusieve kleuren die als limited edition alleen online verkrijgbaar zijn...

Gemiddeld raken we wel 200(!) keer per dag onze ogen aan. Onze handen hebben tientallen bronnen die oogirritatie kunnen veroorzaken, maar wist je dat nagellak ook een grote rol kan spelen bij dermatitis (huiduitslag rond de onderste en bovenste oogleden)? Clinique heeft als cosmeticamerk alleen producten die uitsluitend op allergie getest zijn en 100% vrij van parfum zijn. Nu kan zij daar ook de nieuwe nagellak aan toevoegen.  

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins. Dit is dus de nieuwe nagellak dat speciaal ontwikkeld is om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. Het product is dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen en gevoelige ogen. De nagellak is een maand lang getest bij wel 600 vrouwen met een gevoelige huid en gevoelige ogen.  

Vandaag review ik -Petra- de exclusieve lakjes van deze nieuwe lijn:  
Clinique nagellak

Deze nagellak is alleen online verkrijgbaar op de website. Het is een sneldrogende lak en de lak moet gemakkelijk zonder strepen aan te brengen zijn. Dankzij de speciale formule moet de nagellak zeven dagen lang blijven zitten. Ik ben benieuwd!  

Splish Splash  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik moet toegeven dat de nagellak inderdaad erg snel droog is! Dit is zeker een voordeel, omdat ik nooit echt het geduld heb om te wachten tot dat mijn nagels droog zijn. De kleur blauw is een mooie diepe kleur en dekt het mooist in twee lagen. Ik ben verschillende keren met de kwast over mijn nagels gegaan om het zo mooi mogelijk te lakken en ik heb inderdaad geen last van strepen.  

70° and Sunny  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat in twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een erg opvallend kleurtje. Persoonlijk houd ik nooit zo erg van gele nagellak op mijn nagels, ik vind het mooier staan bij een wat bruinere huidskleur. Maar het is wel een erg leuk kleurtje voor de zomerdagen! Ook deze nagellak is lekker snel droog en droogt mooi op zonder strepen.  

Summer in the City  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Wat een super mooi kleurtje! Een lekker fel kleurtje voor de zomer. De nagellak is ook lekker snel droog! De kleur op de nagels is precies de kleur die je verwacht uit het potje. De lak droogt mooi streeploos op en dekt het mooiste in twee lagen.  

Hula Skirt  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een erg mooie kleur, ook perfect voor de zomer! De nagellak dekt mooi en je zou hem eigenlijk ook al prima kunnen dragen met één laag nagellak. Toch heb ik voor het mooiste resultaat de lak in twee lagen aangebracht. De nagellak is lekker snel droog en ook helemaal streeploos. De kleur op de nagels komt precies overeen met de kleur uit het potje.  

Ik heb de nagellak niet helemaal kunnen testen op het gebied van irritaties van de huid rondom de ogen, maar ik denk dat we de 600 dames wel kunnen geloven dat dit goed zit! De lakjes zijn verkrijgbaar vanaf midden mei 2013 en kosten € 16,00 voor een potje van 9ml.

Wat vind jij van de nieuwe lakjes van Clinique?  

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

17 reacties

 • 6 jaar geleden bb.edona

  uhu , voor 16,00 euro koop ik 16 potjes nagelak

 • 6 jaar geleden sanne-starbucks-love

  tja je brengt die nagellak niet op je ogen aan dusja wat heb je aan nagellak voor de gevoelige huid

 • 6 jaar geleden Estranged

  Nou, ik geloof niet dat ik gevoelige ogen heb dan

 • 6 jaar geleden Cherry

  Ik vind hem wel erg streperig ogen, zo op de foto's.

 • 6 jaar geleden Ibtissam

  kleuren zijn wel mooi

 • 6 jaar geleden Manon

  Het ziet er wel redelijk uit maar de nagellak vind ik persoonlijk een beetje slordig aangebracht. Toch zou ik deze niet kopen omdat bij mij nagellak nooit lang blijft zitten. Als ik er een zou kopen zou ik toch gaan voor de groene.

 • 6 jaar geleden happy-girl

  blijft de nagellak echt 7 dagen zitten?x

 • 6 jaar geleden Ptje

  Die eerste dekt dus echt niet, en die tweede is echt geen mintgroen (': beter reviews please!

 • 6 jaar geleden Jessicaaa

  Ik vind de kleurtjes niet echt bijzonder. Ook ken ik genoeg meiden die altijd nagellak dragen en nooit last hebben van hun ogen, met de nagellak als oorzaak.. Ik zou het dus nooit zelf kopen, en vooral niet voor die prijs.

 • 6 jaar geleden Tessie

  Mooie kleurtjes, jammer dat ze zo duur zijn....

 • 6 jaar geleden Sargasso

  Leuke kleurtjes, jammer van de gele nagellak die bij de groene swatch nog hangt, het oogt best rommelig..

 • 6 jaar geleden kietje

  Wel aardige kleurtjes. Maar die groen is dus echt geen mintgroen

 • 6 jaar geleden ~~~

  Eww

 • 6 jaar geleden Marieke

  Ik houd mij in om over de gelakte nagels en nagelriemen te beginnen.

 • 6 jaar geleden Sanne

  Ehmm, die laatste groen lijkt absoluut niét op mintgroen hoor?

  Verder wel leuke kleuren!

 • 6 jaar geleden Jannemiek

  wauw, supermooie zomerkleurtjes!

 1. 1