Beauty

Clinique nagellak speciaal voor de gevoelige huid

Nagellak voor de gevoelige huid? Ja, dat was ook het eerste wat wij dachten. Maar wist je dat nagellak irritatie kan veroorzaken op de gevoelige dunne huid rond de ogen? Clinique heeft daar nu speciale nagellak voor gecreëerd in verschillende leuke kleurtjes! De lakjes zijn vanaf midden mei verkrijgbaar. Bekijk de vier exclusieve kleuren die als limited edition alleen online verkrijgbaar zijn…

Gemiddeld raken we wel 200(!) keer per dag onze ogen aan. Onze handen hebben tientallen bronnen die oogirritatie kunnen veroorzaken, maar wist je dat nagellak ook een grote rol kan spelen bij dermatitis (huiduitslag rond de onderste en bovenste oogleden)? Clinique heeft als cosmeticamerk alleen producten die uitsluitend op allergie getest zijn en 100% vrij van parfum zijn. Nu kan zij daar ook de nieuwe nagellak aan toevoegen.  

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins. Dit is dus de nieuwe nagellak dat speciaal ontwikkeld is om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. Het product is dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen en gevoelige ogen. De nagellak is een maand lang getest bij wel 600 vrouwen met een gevoelige huid en gevoelige ogen.  

Vandaag review ik -Petra- de exclusieve lakjes van deze nieuwe lijn:  
Clinique nagellak

Deze nagellak is alleen online verkrijgbaar op de website. Het is een sneldrogende lak en de lak moet gemakkelijk zonder strepen aan te brengen zijn. Dankzij de speciale formule moet de nagellak zeven dagen lang blijven zitten. Ik ben benieuwd!  

Splish Splash  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik moet toegeven dat de nagellak inderdaad erg snel droog is! Dit is zeker een voordeel, omdat ik nooit echt het geduld heb om te wachten tot dat mijn nagels droog zijn. De kleur blauw is een mooie diepe kleur en dekt het mooist in twee lagen. Ik ben verschillende keren met de kwast over mijn nagels gegaan om het zo mooi mogelijk te lakken en ik heb inderdaad geen last van strepen.  

70° and Sunny  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat in twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Dit is een erg opvallend kleurtje. Persoonlijk houd ik nooit zo erg van gele nagellak op mijn nagels, ik vind het mooier staan bij een wat bruinere huidskleur. Maar het is wel een erg leuk kleurtje voor de zomerdagen! Ook deze nagellak is lekker snel droog en droogt mooi op zonder strepen.  

Summer in the City  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Wat een super mooi kleurtje! Een lekker fel kleurtje voor de zomer. De nagellak is ook lekker snel droog! De kleur op de nagels is precies de kleur die je verwacht uit het potje. De lak droogt mooi streeploos op en dekt het mooiste in twee lagen.  

Hula Skirt  
Clinique nagellak

Clinique nagellak

Het resultaat na twee lagen:  
Clinique nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een erg mooie kleur, ook perfect voor de zomer! De nagellak dekt mooi en je zou hem eigenlijk ook al prima kunnen dragen met één laag nagellak. Toch heb ik voor het mooiste resultaat de lak in twee lagen aangebracht. De nagellak is lekker snel droog en ook helemaal streeploos. De kleur op de nagels komt precies overeen met de kleur uit het potje.  

Ik heb de nagellak niet helemaal kunnen testen op het gebied van irritaties van de huid rondom de ogen, maar ik denk dat we de 600 dames wel kunnen geloven dat dit goed zit! De lakjes zijn verkrijgbaar vanaf midden mei 2013 en kosten € 16,00 voor een potje van 9ml.

Wat vind jij van de nieuwe lakjes van Clinique?  

Must reads 👀