Win: 15x2 kaarten voor de voorpremière van Warm Bodies! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Ingrediënten: een (grote) bak popcorn, comfortabele stoelen, goed gezelschap en een leuke film. Dat is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde middag. Girlscene kan jou erbij helpen! Je kunt namelijk kans maken op twee kaartjes voor de voorpremière van de film Warm Bodies! Lees snel verder om te weten wat je moet doen. 

Waar gaat 'Warm Bodies' over? 
R was ooit een jonge succesvolle zakenman. Nu is hij een Zombie. Hij weet niets meer van zijn vroegere leven, alleen nog dat zijn naam waarschijnlijk met een R begint. R woont op een verlaten vliegveld samen met honderden lotgenoten en ze worden allemaal door een ding gedreven: honger. 

Tijdens een zoektocht naar mensen als voedsel ontmoet R het stoere meisje Julie (Teresa Palmer). Om redenen die hij zelf niet begrijpt wil hij haar redden. Hij smokkelt haar mee naar het vliegveld en dan ontstaat een gecompliceerde relatie. Is R verliefd? Is R verliefd?

Bekijk de trailer:

Jij kunt samen met een vriendin de voorpremière bijwonen! Dit zal plaatsvinden op donderdag 18 april om 16:30 uur in het Ketelhuis in Amsterdam exclusief voor Girlscene. Het wordt zeker een heerlijke dag met een persoon naar keuze!  

Wat moet je doen?
Log in op je Girlsceneprofiel en geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag en vul jouw adresgegevens in:

Waarom moet jij twee kaartjes voor 'Warm Bodies' winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.


Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!