Websites tegen verveling

Lifestyle door Petra

Verveel jij je soms ook zo erg? Soms heb je gewoon helemaal niks te doen, of je hebt gewoon geen zin in de dingen die je eigenlijk zou moeten doen. Girlscene zet voor jou een paar websites op een rijtje waar je je uren op kunt vermaken! Je hoeft je nu dus nooit meer te vervelen. Lees snel verder en ontdek een paar leuke sites.

Verveling
Bron: Facebook

Iedereen verveelt zich weleens. Op dagen dat je vrij bent en de rest van je vriendinnen allemaal op school zitten bijvoorbeeld. Of in de vakanties als iedereen aan het werk is en jij niet. De artikelen op Girlscene.nl heb je ook allemaal al een keer gelezen en de statusupdates van Facebook en Twitter ken je ook al uit je hoofd. Kortom verveel je je? Neem dan eens een kijkje op I am bored

Op deze startpagina vind je allerlei leuke websites in de categorieën: Fashion, Fun, Photo, Music, Movie en Gadgets. Voor iedereen wel wat dus! De site wordt regelmatig voorzien van nieuwe websites, zodat je niet steeds dezelfde sites te zien krijgt. Je hoeft je nu dus echt nooit meer te vervelen! 

verveling
Bron: Facebook

Houd het Twitter- en Facebook account van I am bored ook in de gaten voor updates van nieuwe sites op de website!  

Een andere leuke website voor als je echt niks te doen hebt is yourfonts.com. Hier kun je van jouw handschrift een eigen lettertype maken voor op de computer. Scan je eigen handschrift in en er wordt een lettertype van gemaakt.

Welke sites bekijk jij altijd als je je verveelt?