Health

15x Fashionable Running

Het is niet altijd even makkelijk om uit je luie stoel op te staan en je hardloopkleding aan te trekken. Maar als die hardloopkleding net zo mooi - of misschien wel mooier - is dan je normale kleding, dan gaat het (bij ons in ieder geval) een stuk makkelijker. Wij shopten een heleboel mooie hardloopkleding bij elkaar voor de lente en zomer. Wij zijn er klaar voor!

Sportbeha en legging van VSX, de sportlijn van Victoria's Secret. Als wij het lichaam van Candice Swanepoel er gratis bij krijgen, zijn wij helemaal bereid om ons geld hier aan uit te geven. 

Natuurlijk willen we daar graag een bijpassende haarband bij! We gingen fashionable hardlopen, toch?

Een stuk goedkoper zijn de kleding en accessoires van Forever 21. Dit haarbandje kost bijvoorbeeld maar 2,95.

Een goede sportbeha is belangrijker dan je misschien denkt. Maar dat besef je pas als je voor het eerst hebt hardgelopen met een goede sportbeha. Deze van Forever 21 is niet duur en ziet er ook nog eens fabulous uit!

Ook voor goedkope leggings ben je bij Forever 21 op het juiste adres. Deze knalroze hardlooplegging kost 'maar' 10 euro!

Een favoriet bij ons op de redactie is Osyho, een winkel van dezelfde eigenaar als ZARA. Deze sportbeha ziet er prachtig uit.

We zouden de beha combineren met deze mooi sporttop bestaande uit twee lagen..

En daarbij zouden we dan dit broekje dragen...

Ook Adidas heeft weer en prachtige collectie voor de lente/zomer. Dit is onze favoriete top uit de collectie van Stella McCartney voor Adidas. Er zit een beha in de top, dus als je niet zo'n grote voorgevel hebt, heb je geen sportbeha meer nodig!

Maar ook de gewone collectie van Adidas heeft prachtige items! Wat dacht je van deze hardlooplegging?

H&M is en blijft ook favoriet bij ons. Niet alleen voor onze normale kleding, ook onze sportkleding kopen we er graag. Fijn geprijsd en goed van kwaliteit! Deze mintgroene top is daar een goed voorbeeld van.

We combineren de top het liefst met een knalroze broekje van H&M.

Natuurlijk ontbreekt ook Nike niet in dit shoppinglijstje. Girlscene's Annemerel spot je deze zomer in dit knalroze shirtje van Nike.

Helaas is het in de lente en zomer in Nederland niet altijd warm genoeg om in een shirtje met korte mouwen hard te lopen. Gelukkig zijn er ook genoeg mooie opties voor als de temperatuur een keertje niet zo mee zit. Dit jasje van Nike is daar een voorbeeld van.

Je ziet ze misschien niet altijd even goed zitten, maar een goed paar sokken is heel erg belangrijk. Zonder goede sokken vraag je om moeilijkheden (blaren!). Zorg dat je sokjes niet te kort zijn, maar ook niet te groot (als je te veel stof in je schoen hebt zitten kan dit zich ophopen en ook blaren veroorzaken). Wij rennen het liefst op de Dri-Fit sokjes van Nike.

LOVE dit artikel
11 meiden hebben deze blog geloved