Fashion

De zomer in met H&M!

Jeeej, het is alweer bijna tijd voor de zomer! Op fashiongebied het seizoen van de rokjes, jurkjes en bikini's. H&M is al helemaal klaar voor de zomer en heeft een zomerse tie-dye strandcollectie en items voor een festivallook voor jullie in petto. Girlscene geeft jullie vast een preview! Kijken jullie mee?

Get the festivallook!

In de zomer staan al veel leuke feestjes op de planning. Natuurlijk wil jij er dan op je leukst uitzien. Dit seizoen is het makkelijk om de juiste festivallook te vinden, want H&M brengt speciale festivalitems uit. Vanaf het voorjaar biedt H&M Divided deze items aan. Denk aan kaftans, cut-off uniformjasjes, jeans, Wellington boots, bikini's en bohemian tops.

Zomerse tie-dye strandcollectie

H&M ontwerpt elk jaar een collectie waarmee geld wordt ingezameld voor H&M for Water-projecten, een initiatief samen met WaterAid om enkele van de armste gemeenschappen ter wereld schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen te geven. De bikini is vanaf 2 mei wereldwijd in H&M winkels en online verkrijgbaar. 25% van de totale verkoopopbrengst gaat naar WaterAid. 

De prijzen van alle items zijn helaas nog niet bekend.

Wat vind jij van de collecties? Welk item zou jij wel aan je garderobe willen toevoegen?

LOVE dit artikel
35 meiden hebben deze blog geloved