Beauty

S.O.S. make-up & beauty tips

22

Het kan iedereen gebeuren: je slaapt onverwachts bij je vriend of een vriendin en je hebt dus amper spullen bij je. Waaronder ook geen make-up, hellup! We willen er de volgende dag namelijk nog wel een beetje fris en fruitig uitzien natuurlijk. Dankzij deze S.O.S. beautytips kan dat gelukkig ook! Ontdek de tips hier.

♥ Make-up verwijderen zonder make-upremover
Als ik - Petra - ga slapen, haal ik het liefst altijd mijn make-up van mijn gezicht. Het is namelijk niet goed voor je huid en je wimpers om met make-up op te gaan slapen. Heeft diegene bij wie je blijft slapen geen make-up remover in huis? Gebruik dan een doekje met olijfolie om je make-up eraf te halen.  

Eyeliner
Bron: Facebook

♥ Geen gezichtscrème
Heb je vaak last van een droge huid en heb je geen gezichtscrème ter beschikking? Zelf doe ik dan altijd handcrème op mijn gezicht, zodat je de huid toch gehydrateerd houdt.

♥ Eyeliner vergeten
Misschien heb je geluk en heb je altijd wel een klein toilettasje bij je met mascara en make-up kwastjes, maar draag je altijd eyeliner en heb je deze niet mee? No panic! Je kunt voor een keertje best mascara als eyeliner gebruiken. Doe een beetje mascara aan je eyeliner kwastje en trek een lijntje boven je ook. Doe nu een beetje mascara op en jouw look is helemaal klaar. Je kunt best een keertje zonder oogschaduw!

♥ Nagelvijl vergeten
Is jouw nagel afgebroken of gescheurd en heb je geen nagelvijl beschikbaar? Super vervelend en super herkenbaar waarschijnlijk. Voor echte noodgevallen kun je altijd nog de zijkant van een luciferdoosje gebruiken!

♥ Wimperkruller vergeten
Kun jij niet zonder jouw wimperkruller? Dan is een theelepeltje een goed alternatief! Houd de theelepel eerst onder de warme kraan zodat hij goed warm wordt. Zet nu de theelepel een paar seconden op de wimperaanzet, met de holle kant naar je ook toe. Zo heb je weer mooi gekrulde wimpers!

Wimper krultang
Bron: Facebook

Het is natuurlijk altijd het handigst als je een klein make-up tasje bij je hebt met in ieder geval:
♥ Mascara
♥ Lippenbalsem en/of lippenstift
♥ Nagelvijl
♥ Spiegeltje
♥ BB cream of foundation
♥ Handcrème

Wat zijn jouw S.O.S. make-up of beauty tips?

Bronnen: thebeautydepartment, iverlaan.blogspot

Pin je favoriete beauty items in Pinbook

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved