Health

Complete workout met papieren bordjes!

Om te sporten hoef je helemaal niet veel geld uit te geven. Buiten de sportschool en sportverenigingen om, kun je ook gewoon low budget sporten. Zo kun je voor niks buiten gaan hardlopen of gewoon zelf oefeningen doen in je slaapkamer. Maar je kunt ook een complete work-out doen, waar je maar twee papieren wegwerpbordjes voor nodig hebt! Ben jij benieuwd naar deze work-out? Lees dan snel verder.

Is het geen lekker weer om buiten te sporten en weet je echt geen leuke oefeningen meer voor binnen? Dan is deze work-out de perfecte oplossing! Voor de complete work-out heb je alleen twee papieren bordjes nodig. Ideaal voor als je even geen geld hebt voor de sportschool. Met deze work-outs train je de been- en bilspieren zonder apparaten!  

Zorg allereerst dat je een ondergrond hebt waar de bordjes makkelijk op kunnen wegglijden. Ook belangrijk voor deze workout is dat je hem met blote voeten moet doen. Zo kun je meer druk uitoefenen met de bordjes en glijdt je niet meteen weg.

♥ Work-out met één bordje
Leg één papieren bordje op de grond en plaats vervolgens een voet op het bordje. Met deze voet ga je het bordje schuiven, dus je moet op het andere been steunen. Ga een beetje door je knieën en schuif het bordje van je weg en weer naar je toe. Herhaal dit een aantal keer, net zo lang tot je het echt gaat voelen. Herhaal de oefening nu met je andere been.

Workout
Bron: beautylish

♥ Work-out met je voeten op twee bordjes
Voor deze work-out moet je in dezelfde positie zijn voor als je jezelf gaat opdrukken. De bordjes moeten onder je voeten liggen. Verplaats nu met één been het bordje naar boven met een ronde boog, zodat je het been wijd doet. Buig je knie als je het bordje verplaatst. Doe dit vervolgens met je andere been.

Workout
Bron: beautylish

♥ Work-out met je handen op twee bordjes
Ga in dezelfde beginpositie staan als bij de vorige oefening, maar leg nu de handen op de bordjes in plaats van je voeten. Schuif vervolgens met één arm naar buiten en druk je op. Breng je hand weer naar het midden en ook hier druk je jezelf weer op. Schuif nu je andere arm naar buiten en herhaal de bewegingen.

Bekijk de complete work-out in het filmpje hieronder:

Gaan jullie deze work-out met papieren bordjes proberen?

Bron: beautylish

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved