Fashion

Hot or Not? De nieuwe Isabel Marant Wedges

Toen in 2010 de Isabel Marant Sneaker Wedges langzaam in het straatbeeld verschenen was niet iedereen fan van de sneakers. Nuu, anno 2013, zijn de sneakers (en de namaak die er op volgde) niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Van Nike tot ZARA, iedere winkel heeft zijn variant op de sneaker wedge van Isabel Marant. Dit seizoen komt Isabel Marant met een nieuwe wedge, dit keer geen sneaker, maar iets dat verdacht veel lijkt op die andere hate-it-or-love-it schoen; UGGS.

Dit zijn ze, de Isabel Marant Basley Suede Tassel Booties. Een enkelhoog laarsje met een verborgen hak. Ze zien er ontzettend comfortabel uit en kunnen goed gecombineerd worden met fladderende zomerjurkjes, maar ook met een mooie spijkerbroek of zwarte leren legging.

Zoals dat wel vaker gaat met trends, zijn celebrities de eerste die de trend de straat op brengen. Onder andere Cameron Diaz en Jennifer Garner zijn al met dit schoeisel op straat gespot. 

De Isabel Marant Basley Suede Tassel Booties zijn onder andere te koop bij de webshop My Theresa (als ze niet uitverkocht zijn) voor 370 euro, maar wij gokken dat er snel replica's gemaakt zullen worden die voor een veel budget-vriendelijker bedrag verkocht zullen worden.

Wat vinden jullie van deze laarsjes? Zal het net zo'n hit worden als de sneaker wedge? Zouden jullie er 370 euro voor betalen?

Bron beeld: Mytheresa / Coolspotters

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved