Win: 3x Gossip Girl seizoen 6 [afgelopen]

Winnen door Redactie

Laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal wel een traantje weggepinkt bij de laatste aflevering van Gossip Girl. We missen onze wekelijkse dosis Blair, Chuck, Serena, Dan en Nate. Gelukkig bestaat er nog de DVD-box zodat we de oude aflevering gewoon weer kunnen kijken! Gossip Girl marathon, anyone? Girlscene geeft 3 exemplaren van het laatste seizoen (snik!) van Gossip Girl weg!

Seizoen zes van Gossip Girl begint met de zoektocht van de Upper East Siders naar Serena en zelfs Gossip Girl kan haar niet vinden. Haar vrienden vrezen het ergste, maar hadden nooit durven te denken haar uiteindelijk op deze plaats te vinden. Ondertussen opent Blair haar hart voor Chuck, maar is dat voldoende voor Chuck om zijn imperium terug te winnen? Lonely Boy Dan heeft een nieuw boek geschreven en dit boek belooft voor nog meer problemen te zorgen. Deze keer heeft hij besloten niet meer anoniem te publiceren. Nate is vastberaden de identiteit van Gossip Girl voor eens en altijd te onthullen om naam te maken voor The Spectator – en zichzelf. Lily en Rufus gaan tegen elkaar in de aanval, wanneer Rufus een verrassende nieuwe alliantie vormt die Lily en haar familie bedreigt.

De spetterende finale van Gossip Girl is compleet met de terugkeer van Bart Bass, Jack Bass en Georgina Sparks. Wie haalt het uiteindelijk? That's one secret I'll never tell.... You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

Wil jij een exemplaar t.w.v. € 34,99 winnen? Doe dan mee!

Wat moet je doen?
Log in op je Girlsceneprofiel en geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag en vermeld hierin ook jouw adresgegevens:

Waarom moet jij Gossip Girl seizoen 6 winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!