Filmtip: The Host

Films & Series door Redactie

Op 28 maart gaat de nieuwe bioscoopfilm The Host in première. The Host is een verfilming van het boek van Stephenie Meyer, bekend van de Twilight Saga. In de film wordt de menselijke wereld overgenomen door zogenaamde 'zielen' die het lichaam van andere wezens overnemen. Een erg spannend verhaal! Ben jij benieuwd geworden naar de film? Lees dan snel verder.

The Host

De film gaat over zogenaamde 'zielen' die onze wereld bezetten. De zielen nemen het lichaam van andere wezens over. Er zijn maar weinig mensen over die zich verzetten tegen deze zielen. Melanie is daar één van. Wanderer, de ziel die het lichaam van Melanie toegewezen krijgt, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te leven. Ze hebben overweldigende emoties en levendige herinneringen. Maar één ding had ze niet verwacht: Melanie’s geest vecht terug tegen haar overheersing en vult Wanderers gedachte met opvattingen en herinneringen. Wanderer wordt meer en meer gegrepen door Melanie en begint de kant van de mensen te kiezen. Samen ondernemen ze een gevaarlijke zoektocht naar de laatste verzetsstrijders.  

Bekijk de trailer hieronder:

Deze nieuwe film gaat gepaard met een nieuwe Facebook app! Hiermee kun je je ogen bewerken, zodat net zo'n ogen krijgt zoals Melanie uit The Host. Naast dit speciale effect, maak je ook kans op super gave prijzen! WE LIKE!! Dus: bewerk je ogen, plaats jouw foto in het album met zielen en maak kan op echte THE HOST prijzen! Klik dan hier en doe mee!

The Host

The Host

Wat vind jij van deze film?