Filmtip: Safe Haven

Films & Series door Petra

Vanaf 18 april gaat de nieuwe bioscoopfilm Safe Haven in première. Dit is een Nicholas Sparks film, bekend van The Notebook en Dear John. Het is een romantisch drama om heerlijk bij weg te dromen! En niemand minder dan de hunk Josh Duhamel (van de film New Years Eve) speelt hierin de hoofdrol samen met Julianne Hough (bekend van Footloos). Ben jij benieuwd naar deze film? Lees dan snel verder!

Safe Haven

De film gaat over Katie (gespeeld door Julianne Hough), een jonge en mooie vrouw die een nieuw leven probeert op te bouwen in een klein Amerikaans stadje. Door haar verleden is het voor haar moeilijk om mensen te vertrouwen, maar als ze Alex (Josh Duhamel) ontmoet verandert alles. Voorzichtig laat ze de liefde toe en wordt ze verliefd op hem. Maar er komen steeds meer geheimen naar boven, die haar hele leven weer op z'n kop zetten. Katie moet vertrouwen op de kracht van de liefde en wordt genoodzaakt bepaalde keuzes te maken. Bekijk de trailer van de film hieronder:

We kunnen bij deze film heerlijk wegzwijmelen met Josh Duhamel in de hoofdrol. Zwijmel nu alvast weg met onderstaande foto's van deze hunk!

Safe Haven

Safe Haven

Extra leuk, is dat jij ervoor kunt zorgen dat deze feelgood movie in de nieuwe Ladies Night van Pathé draait! Dus wil jij dat? Breng dan hier je stem uit en spread the word!

Ga jij naar deze nieuwe film?