Fashion Designer hotels

Travel door Petra

Dat fashion designers een voorliefde hebben voor mode en een passie hebben voor het ontwerpen van nieuwe designs, mag wel duidelijk (en logisch) zijn! Maar sommige fashion designers hebben zelfs het gehele interieur van een hotel vormgegeven! Wij kunnen je vertellen dat dit hotels zijn, waar de mond van open valt, zoooooo mooi! Bekijk hier de mooiste Fashion Designer hotels over de hele wereld...

Maison Moschino
Dit is het Maison Moschino hotel in Milaan, Italië. Het hotel was is gebouwd in 1840, en diende als treinstation. Het is een prachtig gebouw! Hieronder zien jullie één van de 65 kamers in het hotel. Deze kamer is geïnspireerd op Alice in Wonderland en dit is de kamer van Alice.

Moschino
Bron: maisonmoschino

Dit is een andere kamer van het hotel. Een erg zoete kamer met heerlijke lekkernijen als kussens!

Hotel
Bron: maisonmoschino

Armani Hotel
Het luxe Armani hotel bevindt zich in Dubai. Je kunt hier heel luxe eten in het prachtige restaurant. Ook zijn er in dit hotel winkels te vinden van Armani. Het hotel straalt één en al luxe uit! Er zal vast een hoog prijskaartje aan vast zitten!

Armani hotel
Bron: dubaiarmanihotels

Armani
Bron: dubaiarmanihotels

Let op het mooie uitzicht dat je vanuit de kamers hebt!

Armani
Bron: dubaiarmanihotels

Hotel Missoni
De simpele en klassieke eenvoud van de kleding vind je terug in de inrichting van het hotel. Net zoals de kleuren en de prints die je in de kleding van Missoni ziet. Bekijk hier één van de kamers van het hotel.

Missoni
Bron: hotelmissoni

Missoni
Bron: hotelmissoni

Uxua Casa hotel & Spa
Dit hotel is vormgegeven door Diesel's Wilbert Das. Het hotel ligt op een hele mooie plek in een klein vissersdorp in Brazilië. De verblijven zijn gebouwd met behulp van traditionele methoden en teruggewonnen materialen uit de natuur. De kleurrijke woningen hebben een privé strand, waar ook vaak zeeschildpadden te zien zijn. Klinkt als een echt paradijs! Bekijk hieronder de foto's van het Uxua Casa hotel & Spa.

Hotel
Bron: uxua

Hotel
Bron: uxua

Hotel
Bron: uxua

Schlosshotel
Heb je je ooit afgevraagd hoe het huis van Karl Lagerfeld eruit ziet? Het Schlosshotel in Berlijn geeft je een impressie. De ontwerper gaf het kasteel een Beierse make-over in 1992. Het is een super luxe hotel met een prachtig landschap.

Karl Lagerfeld
Bron: schlosshhotelberlin

Hotel
Bron: schlosshhotelberlin

schlosshhotelberlin
Bron: schlosshhotelberlin

In welk Designer hotel zou jij het liefste overnachten?

Bronnen: guestofaguest, maisonmoschino, dubaiarmanihotels, hotelmissoni, uxua, schlosshhotelberlin