Fashion

500 Goodiebags ter ere van de nieuwe PINC store!

Kijk jij ook wel eens hunkerend naar te dure, maar oh zo mooie merken? Ben jij al eeuwen aan het sparen voor dat prachtige jasje, maar lijkt het maar niet te lukken? Ga dan eens naar PINC! Deze shop verkoopt sample collecties van mooie merken voor een nog mooier prijsje. De nieuwe store in Eindhoven van vrijdag 22 februari tot en met zondag 3 maart geopend in Eindhoven. Als jij daar kunt laten zien dat je PINC op Facebook leuk vindt, ontvang je gratis een goedgevulde goodiebag!

PINC is een sample sale organisatie met allerlei leuke artikelen voor jong en oud voor een aantrekkelijke prijs en directe kortingen vanaf 50 procent. Je kunt dan aan producten van onder andere Fab. en American Vintage denken. Ook kun je kinderkleding tot en met acht jaar vinden van onder andere Scotch Shrunk & R'belle, of Atos Lombardini voor bijvoorbeeld je moeder. 

Tot en met zondag 3 maart is de store in de Heuvelgalerie in Eindhoven geopend. De locatie is makkelijk: op de eerste verdieping, net naast de grote Intertoys. Ben je niet bekend in Eindhoven? Steek vanuit het station over naar het winkelgebied en sla op het 18 Septemberplein de eerste linksaf. Het grote gebouw aan de linkerkant op het Marktplein, is de Heuvelgalerie. 

Let wel: PINC is slechts tien dagen open in Eindhoven. Daarna gaan ze naar Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Houdt op Facebook de openingsdata in de gaten. Je kunt op de pagina ook de openingstijden van andere PINC stores in Nederland checken. Zo sta je never nooit niet voor een gesloten deur. 

De kleding wordt gekocht bij de merken zelf en bestaan in sample maten S of  M. Omdat PINC alleen de samples verkoopt, kan PINC kortingen van 40 tot 70 procent geven op de nieuwe collectie! Een T-shirt van Silvian Heach kost bijvoorbeeld maar 15 (!) euro. 

Wij vinden dit enorm leuk, jij ook? Geef dat dan aan op de Facebook pagina en kom dit weekend even langs in de nieuwe store in Eindhoven. Als je Pinc leuk vindt en een printj van dit artikel bij je hebt, krijg je gratis en voor niets een van de vijfhonderd goedgevulde goodiebags. De goodiebag ligt klaar vanaf vrijdag 22 februari vanaf vijf uur. In de tas zitten onder andere een oogpotlood, wimperkruller, de nieuwste Dove deodorant en nog wat andere producten. 

Wil je sowieso een keer de nieuwe winkel van PINC in de Heuvelgalerie bezoeken? Wacht dan niet te lang, want het is een tijdelijke store en slechts open tot en met 2 maart. 

Ben je benieuwd naar meer info over PINC? We schreven er al eerder over en dat kun je hier teruglezen:) 

Ga jij dit weekend langs bij de nieuwe winkel van PINC in Eindhoven? 

 

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved