Celebs

Ariana Grande bijt van zich af na kritiek op ‘ongezond’ lichaam

ariana grande over lichaam

Ariana Grande is klaar met de opmerkingen over haar lichaam en reageert openhartig op TikTok. In de video geeft de populaire zangeres aan dat haar fans niet langer commentaar moeten leveren op haar lichaam of op dat van iemand anders.

Ariana Grande

De 29-jarige Ariana Grande is een Amerikaanse zangeres en actrice. Zij is op dit moment mega populair en haar nummers No Tears Left to Cry, God Is a Woman en Breathin, staan regelmatig op repeat. De zangeres heeft een groot bereik, maar krijgt de laatste tijd veel negatieve opmerkingen van haar fans. Ariana Grande plaatste daarom een video op TikTok waar zij openhartig reageert op het commentaar over haar lichaam.

View post on Instagram
 

Negatieve opmerkingen

Ariana Grande plaatste een video op TikTok en reageert op de negatieve opmerkingen die zij krijgt over haar lichaam. “Ik denk dat we wat milder moeten zijn met commentaar geven op andermans lichaam”, zegt Ariana in de video. “Als je denkt dat je iets goed bedoelt… Wat het ook is: gezond, ongezond, groot, klein, dit, dat, sexy, niet sexy, dan zouden we dat gewoon niet moeten zeggen. We moeten er echt aan werken om dat minder vaak te doen”, aldus de zangeres. “Er zijn andere manieren om iemand een compliment te geven of om te zeggen dat je iets niet leuk vindt.”

Lees ook: 
Kaj Gorgels neemt afscheid van de implantaten van Monica Geuze

‘Gezond zijn kan er anders uitzien’

Ook vertelt Ariana wat er over haar eigen lichaam allemaal wordt gezegd. “Er zijn veel verschillende manieren van er gezond en mooi uitzien”, begint ze. “Persoonlijk, het lichaam waarmee jullie mijn huidige lichaam vergelijken, dat was de meest ongezonde versie van mijn lijf. Ik slikte veel antidepressiva, dronk toen en at slecht. Het dieptepunt uit mijn leven wordt gezien als mijn gezonde lichaam, maar dat was in feite mijn ongezonde lichaam.” Ariana wil daar ook graag meer uitleg over geven. “Gezond zijn kan er anders uitzien.” Wij vinden het knap dat de zangeres hier open en eerlijk op durft te reageren en vinden dat ze er stunning uit ziet.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @arianagrande

Must reads 👀