Food

Met dit handige apparaat kan je zelf dumplings maken

zelf dumplings maken

De meeste mensen denken dat dumplings maken heel lastig is en je het beter kan overlaten aan de professionals. Maar je kunt dit Aziatische hapje nu ook gewoon gemakkelijk zelf thuis maken met behulp van dit handige apparaat.

Dumplings maken

Het lijkt misschien moeilijk, maar zelf dumplings maken is makkelijker dan je denkt. Je hebt alleen de juiste ingrediënten en apparatuur nodig. Een stoommandje is niet geheel onbelangrijk en een makkelijk handje voor dit lekkere hapje is ook wel handig. Heb je dit niet? No worries! Je kunt namelijk met dit apparaat gemakkelijk en snel zelf dumplings maken.

We kwamen dit handige apparaat tegen op Instagram. De Automatic Easy Dumpling Maker Machine is een eenvoudige en slimme machine om zelf te gebruiken. Je legt je dumplingdeeg op de machine, vult hem met het mengsel en zodra je op het knopje drukt, wordt het vormpje van de dumpling zo voor je gemaakt.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Wil je weten! Dit is dé beste manier om een tompouce te eten

Automatic Easy Dumpling Maker Machine⁠

We hebben voor jullie even uitgezocht waar je deze machine kan kopen en of het apparaat een beetje budget proof is. De prijs is ieder geval echt fantastisch, want hij is mega goedkoop. Deze dumplingmaker koop je namelijk bij de AliExpress. We weten natuurlijk niet of de kwaliteit supergoed is, maar voor de prijs, is het het proberen zeker waard.

De dumplingmaker is voor maar liefst 4,91 euro te koop en volgens de recensies is het van goede kwaliteit. Dus wil jij ook zelf dumplings maken? Scoor de dumplingmaker dan hier en zet hem in je winkelmandje.

Beeld: Aliexpress

Must reads 👀