Celebs

Love is in the air! Antoon maakt zijn relatie insta official

antoon-relatie-officieel

Antoon is met zijn hits als ‘Hallo‘ en ‘Hotelschool‘ niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. En hij is niet alleen getalenteerd, maar heeft ook nog eens de looks! Op de redactie van Girlscene hebben wij stiekem allemaal een crush op Valentijn, de echte naam van Antoon. Maar helaas pindakaas, want de zanger heeft zojuist op zijn Instagram bekend gemaakt dat hij officieel een relatie heeft met Carmen. 

Antoon deelt foto met zijn vriendin op Instagram

Er werd al eerder gespeculeerd dat de twee al een tijdje samen zouden zijn, maar dit hadden ze zelf beide nog niet bevestigd.

Carmen Lauren Visser

Carmen Lauren Visser is de vrouw die het hart van Antoon verovert. Op Instagram plaatst ze foto’s van over de hele wereld. Ze reist dus behoorlijk wat af, maar zelf woont ze in Amsterdam en Parijs. Carmen volgt in Amsterdam een studie aan de Vrije Universiteit. Verder is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe vriendin van Antoon, maar daar zal binnenkort zeker wel verandering in komen.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Antoon vertelt hét geheim achter zijn doorbaak

Insta official

Op zijn Instagram deelde de zanger een foto waar te zien is dat hij zijn vriendin een kus geeft. Wat schattig! Ook Carmen plaatste gisteren al een foto met Antoon in haar Instagram Stories. En wat zijn ze een prachtig stel! Wij wensen de twee heel veel geluk samen.

Beeld: Instagram @antoonpb

Must reads 👀