Celebs

Zien! Annebel Visscher deelt geweldige transformatie op Instagram

annebel visscher transformatie

Annebel Visscher heeft aan verschillende programma's meegedaan, maar de realityster is ook druk bezig met haar uiterlijk. Zo is zij vaak te vinden in de sportschool en deelt zij hier tips en tricks over op haar Instagram-account. Je zou denken dat ze er niet nog beter uit kan zien, maar afgelopen weekend deelde Annebel haar transformatie op Instagram.

Annebel Visscher

Annebel Visscher heeft meegedaan met het spraakmakende programma Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens het programma werd er veel gesproken over de fitheid van Annebel en over hoe haar lichaam eruit zag. Hoewel de meeste mensen zouden denken dat ze er niet nog beter uit kan zien, deelde Annebel Visscher afgelopen weekend wat foto’s van haar transformatie op Instagram.

Transformatie

De realityster deelde een kiekje van haar nieuwe transformatie. “Omg jongens, ik heb niet veel foto’s van vroeger meer maar ik vond deze toch na heel goed zoeken en wil dit écht even met jullie delen!”, aldus de blondine onder haar post op Instagram. “De tweede foto is van ongeveer 6 jaar geleden. Zo kan je zien hoe ik begonnen ben en waar ik nu sta naar een aantal jaren keihard trainen en mijn levensstijl aanpassen. Tip: blijf consistent!”

Annebel plaatste een before- en afterfoto van haar booty. Op de foto’s is het resultaat te zien van al het harde trainen. “Ik hoop dat ik je hier mee kan motiveren en ook te gaan voor het doel wat jij voor ogen hebt! YOU CAN DO IT!”, aldus Annebel.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Selena Gomez zoenend gespot tijdens een date met déze celeb

Reacties

Ook de reacties van Annebel haar volgers zijn erg positief. “DIT IS HET RESULTAAT VAN HARD WERKEN ”, reageert haar hubby René. “Er was niks mis met je oude billen, echt al mooi! Maar prachtig om te zien hoe je je booty hebt ontwikkeld!”, reageert iemand anders. Anderen volgers reageren met: “Prachtige resultaten!”, “Prachtvrouw! Je bent echt een inspiratiebron” en “Erg motiverend!!!” Ook wij zijn erg onder de indruk van Annebel haar transformatie en vinden het knap hoe ze dit bereikt heeft.

Beeld: Instagram: @annebelvisscher

Must reads 👀