Celebs

OMG! Annebel van Temptation kwam niet door douane na operatie in Turkije

annebel-temptation-douane

Pas geleden deelde Temptation’s Annebel hoe ze naar Turkije vloog om daar wat cosmetische ingrepen te laten doen. Ze kreeg nieuwe tanden en kwam ook terug met een andere neus. Tijdens de terugvlucht naar Nederland kwam ze door deze metamorfose de douane niet meer door! 

Metamorfose

We zien het wel vaker, influencers en BN’ers die helemaal naar Turkije afreizen voor een cosmetische ingreep. Zo ook Annebel die we natuurlijk kennen van Temptation Island. Als eerste liet de beauty aan haar volgers weten dat ze haar tanden heeft laten doen en met een nieuwe stralende glimlach terug zou komen naar Nederland. Ook haar vriend René ging hiervoor in de tandartsstoel.

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Neuscorrectie

Maar dit is niet het enige wat de Islander aan zichzelf heeft laten doen. Ook haar neus moest eraan geloven. Annebel ging onder het mes en heeft een neuscorrectie laten doen! Deze beslissing heeft ze genomen omdat ze al jarenlang onzeker is over haar neus. Dit was dan ook de reden voor de vergroting van haar lippen, zo viel haar neus minder op legde ze uit aan haar volgers. Ze heeft haar neus laten transformeren in een heuse ‘button nose’.

Lees ook:
Annebel van Temptation Island laat neuscorrectie doen in Turkije

Onherkenbaar

De operatie is geslaagd, maar Annebel moet wel nog een tijdje met verband op haar gezicht rondlopen. Door dit verband en de blauwe plekken rondom haar neus, was ze onherkenbaar voor de gezichtsscanner op het vliegveld! Dit leverde een hilarisch moment op bij de douane. De camera bij deze poortjes vergelijkt je gezicht met de foto op je paspoort. Haar gezicht is zo anders, dat de camera haar niet meer kon herkennen! Even een nieuw paspoort aanvragen, Annebel 😉

View post on TikTok

Beeld: instagram @annebelvisscher

Must reads 👀