Celebs

Angelina Jolie over mishandeling door Brad Pitt: ‘Hij sloeg de kinderen’

angelina-jolie-brad-pitt

Angelina Jolie beschuldigd haar ex-man Brad Pitt van mishandeling tegen haar én de kinderen. Ze doet haar verhaal bij ‘The New York Times’ en legt hier uit wat er gebeurd is tijdens een vliegreis in 2016.

Scheiding

Het Hollywood-koppel Angelina Jolie en Brad Pitt zijn twaalf jaar samen geweest, waarvan een deel zelfs getrouwd. Ze hebben in deze periode samen wel zes kinderen gekregen, helaas heeft dit hun huwelijk niet kunnen redden. In 2016 vroeg Angelina namelijk een echtscheiding aan, maar wilde toen niet duidelijkheid geven over de reden hiervan. Tot nu, ze doet een boekje open over mishandeling binnen hun relatie bij ‘The New York Times’.

‘Brad heeft mij en mijn kinderen mishandeld’

Angelina bracht de mishandeling aan het licht tijdens de rechtszaak over hun wijnmakerij. Ze vertelt dat het getrouwde stel samen met hun zes kinderen onderweg waren vanuit Frankrijk naar Californië: “Brad kneep de keel van een van de kinderen dicht en sloeg een ander kind in het gezicht”, aldus Jolie. Ook claimt Angelina dat hij haar hoofd gegrepen heeft en haar door elkaar heeft geschud.

Vervolgens zou hebben bier en rode wijn hebben gegooid over haar en de kinderen. Jolie probeerde Pitt te stoppen, maar dit ging niet zonder slag of stoot. “Om Jolie van zijn rug te krijgen, heeft hij zichzelf naar achter in een vliegtuigstoel gegooid, hierdoor zijn Jolie’s rug en ellebogen gewond geraakt,” staat geschreven in de documenten van de zaak. Dit alles zou zijn voorgevallen in 2016 tijdens een vlucht in hun privéjet.

Lees ook:
Johnny Depp wint rechtszaak tegen Amber Heard: ‘Een nieuw hoofdstuk kan beginnen’

Geen strafrechtelijke vervolging

Volgens de advocaten van Angelina zijn de onderhandelingen over hun gezamenlijke wijnmakerij stukgelopen. Brad wilde namelijk dat Angelina een geheimhoudingsovereenkomst zou ondertekenen waarin stond dat het contractueel verboden is voor Angelina om: “buiten de rechtbank te spreken over Brads fysieke en emotionele mishandeling van haar en hun kinderen.” Het incident dat Jolie aankaart in de rechtszaak is onderzocht, maar helaas is er besloten dat er geen strafrechtelijke gevolgen zijn voor Brad.

Beeld: mr & mrs smith

Must reads 👀