News

Ready, set, go: seizoen 3 van ‘And Just Like That’ komt eraan

and-just-like-that-seizoen-3

Duik in het bruisende leven van de New Yorkers met hun avontuurlijke verhalen in de langverwachte reboot-serie van Sex and the City: And Just Like That. Als je een beetje op de hoogte bent, weet je al dat er een derde seizoen op komst is. Nu is ook aangekondigd wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten!

And Just Like That…

Met zes seizoenen en twee films is de iconische serie Sex and the City moeilijk te missen. De langverwachte mini-reboot-serie And Just Like That… volgt nog steeds het leven van Carrie, gespeeld door Sarah Jessica Parker. Twee seizoenen van deze serie zijn al beschikbaar, en hoewel velen dachten dat dit het einde was, verraste HBO Max iedereen met de aankondiging van een derde seizoen in augustus. Nu hebben we zelfs een idee van de geschatte wachttijd voordat we weer kunnen genieten van And Just Like That op het kleine scherm – yesss.

Spoiler alert!

And Just Like That draait vooral om de levens van drie New Yorkers: Carrie, Charlotte en Miranda. Deze vrouwen beleven talloze dramatische avonturen samen. Het tweede seizoen leek echter een soort van happy ending te hebben. Carrie had de liefde gevonden met Aiden, Miranda had eindelijk een baan gevonden die bij haar paste, Charlotte werkte weer in de kunstgalerie, Anthony vond geluk in de liefde, en Stanford was helemaal in zijn nopjes als monnik. Maar zoals het vaak gaat, stopt het verhaal hier niet, want HBO Max kondigde al snel aan dat er een derde seizoen op ons te wachten staat.

Nog even geduld hebben

HBO Max heeft in een promo aangekondigd dat er een derde seizoen van And Just Like That komt in 2025. OMG, dat lijkt nog zo ver weg! Gelukkig nadert 2024 snel, maar we moeten toch nog even geduld hebben. Wij kunnen niet wachten om het derde seizoen te zien, en showrunner en producer Michael Patrick King deelt onze opwinding: “We kijken ernaar uit om meer tijd door te brengen in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze herkenbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs.” De exacte releasedatum van het derde seizoen van de populaire serie AJLT is nog niet bekend, maar natuurlijk houden we jullie op de hoogte.

View post on Instagram
 

Beeld: And Just Like That