Films & Series

Wil je zien! Amerikaanse versie van ‘Wie Is De Mol?’ verschijnt binnenkort op Netflix

Celine
wie-is-de-mol

Ben jij ook net als de meiden op de redactie van Girlscene een echte molloot? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft ervoor gezorgd dat de Amerikaanse versie van het programma ‘Wie Is De Mol?’ een herstart kan maken bij de populaire streamingsdienst. 

De Amerikaanse versie van ‘Wie Is De Mol?’ zal binnenkort verschijnen bij Netflix

Molloten, pak je molboekje er maar weer bij!

‘The Mole’

De Amerikaanse editie van het programma heet ‘The Mole’ en is gebaseerd op het Belgische format. Het zal dus veel lijken op de versie die wij kennen. In het programma zullen twaalf kandidaten gaan strijden om de geldpot, die wordt gesaboteerd door de Mol. Eerst deden er steeds alleen onbekende kandidaten mee aan het programma, maar toen het populairder werd, deden er ook veel celebrity’s mee.

Lees ook
Het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model is vanaf deze datum te zien

‘Wie Is De Mol?’

Wij zijn vooral heel erg benieuwd of de Amerikaanse versie net zo tof wordt als de Nederlandse versie. Van de Nederlandse versie van ‘Wie Is De Mol?’ zijn we gewend dat tien kandidaten opdrachten uitvoeren in het buitenland. Eigenlijk zijn het maar negen kandidaten en één mol die probeert om de boel te saboteren.

We weten inmiddels wel dat de Amerikanen goed zijn in het groots aanpakken van producties, daarom kunnen we ook niet wachten tot de serie op Netflix zal verschijnen! We houden jullie op de hoogte.

Beeld: wie is de mol?