Films & Series

Dit is alles wat we weten over ‘After Everything’: het vijfde deel de After-filmreeks

after-everything

Het vierde deel draait nog maar net in de bioscopen, terwijl de makers al bezig zijn met het vijfde deel van de After-filmreeks. Er zijn al een aantal details vrijgegeven over ‘After Everything’ en deze delen wij maar al te graag!

Dit weten we al over ‘After Everything’

Wij kunnen niet wachten tot we ook het vijfde deel kunnen zien in de bios!

Deel 5 in de After-filmreeks

Op dit moment zijn er vier After-films te zien. Ondanks dat het vierde deel nog maar net in de bioscopen draait, zijn de makers van de reeks al druk bezig met een vijfde deel. Deze zal ‘After Everything’ gaan heten.

‘After Everything’

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn de films gebaseerd op de boekenserie van Anna Tod. En als je de reeks hebt gelezen, weet je waarschijnlijk dat er na het vierde boek een prequel en een sequel komt. Of ‘After Everything’ deze vorm aan zal nemen, dat weten we nog niet. Als dat wel zo is, zal Hardin centraal staan. We volgen dan zijn leven voor, tijdens en nadat Tessa in zijn leven kwam.

Wattpad

Fun fact! De boekenreeks was eerst te lezen op Wattpad en begon als een One Direction fanfic! Doordat de reeks zo goed ontvangen werd, werden de boeken fysiek gedrukt en werden de namen van de bandleden veranderd naar Landon (Liam), Nate (Naill), Hardin (Harry), Logan (Louis) en Zed (Zayn).

Lees ook
Klaar voor After-film ‘After Ever Happy’? Dit is alles wat wij weten

Release datum

De makers van de reeks willen nog niet al te veel kwijt over het vijfde deel van de reeks. Het vierde deel is nog maar net te zien in de bioscopen, maar de opnames van de vijfde film zitten er wel al op! ‘After Everything’ zal dan ook waarschijnlijk sneller te zien zijn dan je denkt. De exacte release datum is nog niet bekend, maar ergens begin volgend jaar is deze verschijnen in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten!

Bron: CosmopolitanBeeld: After

Must reads 👀