Travel

Dit betaal je per nacht voor de allerduurste Airbnb ter wereld

allerduurste-airbnb-ter-wereld-buiten

Airbnb is de ideale plek om betaalbare en unieke overnachtingen te vinden. Maar niet alles wat je daar tegenkomt is even goedkoop. Voor deze tropische villa mag je nog wel eventjes sparen. Dit is de allerduurste Airbnb ter wereld.

Allerduurste Airbnb ter wereld

Heb jij het volgende reisje al op de planning staan, of ben je nog druk bezig met het vinden van de perfecte vakanatiespot? Een beetje windowshopping op Airbnb kan nooit kwaad. Waar de ene graag op Funda binnenkijkt bij de buurvrouw, houden wij ervan om weg te dromen van een luxueuze vakantie. Wij waren wel benieuwd welke van alle extreme en exclusieve accommodaties de allerduurste Airbnb was op de website. En we hebben hem gevonden. Het gaat hier om Musha Cay in de Copperfield Bay in de Bahama’s.

Op dit privé-eiland bevindt zich dus de allerduurste Airbnb ter wereld! Je krijgt alle privacy die je wil voor jou en je gasten, want er is niemand anders te vinden op dit enorme stuk land. Op het betaalde personeel na. Yup, jij krijgt, naast de schoonmakers, ook nog je eigen chef en butler tot je beschikking! Na jezelf tonnetje rond eten, kan je je summer body bijhouden in je eigen privégym. Hoe insane is dat?! Daarnaast wacht er een speedboot voor je in het water om over de golven te crossen en kan je daarna relaxen op de talloze chillzones op het eiland.

Niet alleen buiten, maar ook binnen ziet het er prachtig uit. Het is een bijzonder stijltje, dus je moet er wel van houden! Je kan met een groep van 24 vrienden hier verblijven. Er zijn namelijk twaalf slaapkamers en dertien badkamers. Samen deel je de keuken en de royale eetkamer waar je elke avond gezamenlijk aan kan schuiven voor een verzorgd diner.

Dít betaal je per nacht

Nu we gezien hebben hoe prachtig de allerduurste Airbnb ter wereld is, zijn we natuurlijk enorm benieuwd hoeveel we hier voor moeten lappen. Houd je vast! Voor één nachtje slapen in de Musha Gay betaal je omgerekend zo’n € 54.000 euro (60k dollar). We herhalen; per nacht! Wij vonden het zelf nog al aan de prijzige kant, maar als jij graag je kersverse lover wil imponeren met een reisje naar het buitenland. Dan zal dit optrekje vast in de smaak vallen 😉

Lees ook:
Dit wil je! Je kunt nu slapen in een UFO Airbnb

Top tien duurste Airbnb’s

Ook als je liever niet helemaal afreist naar de Bahama’s, kan je voor € 45.830 euro per nacht ook verblijven in Alphine State in Zwitserland. Een stuk dichterbij en nét wat ‘goedkoper’. Hieronder een lijstje van de top tien duurste Airbnb accommodaties.

  1. Musha Cay in Copperfield Bay, Bahama’s – € 54.000
  2. Alpine State, Zwitserland – € 45.830
  3. The Hidden Palace, Indonesië – € 32.020
  4. Private Island Tagomago, Spanje – € 30.000
  5. Villa Cove Spring House, Barbados – € 25.897
  6. Cobb Road Daydream, Verenigde Staten – € 25.200
  7. Pure Turquoise, Antigue and Barbuda – € 24.833
  8. Villa Odaya, Frankrijk – € 23.987
  9. Villa MK, Turkije – € 23.487
  10. Villa Pliniana, Italië – € 22.087

Als jij, net zoals wij, geen loterij hebt gewonnen dan zijn er natuurlijk nog genoeg leuke en betaalbare opties op de boeking website.

Beeld: airbnb