News

Deze All Stars doen mee aan het nieuwe seizoen Ex on the Beach

all-stars-ex-on-the-beach

Het is al een tijdje bekend dat het tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch een speciale zal worden. Alle All Stars zijn namelijk weer opgetrommeld en zullen nogmaals het strand op komen voor hun nieuwe exen. Helaas moeten we nog even geduld hebben voordat we het nieuwe seizoen op televisie kunnen zien, maar de eerste deelnemers zijn nu wel al bekend. 

All Stars-seizoen

Het is niet de eerste keer dat we worden getrakteerd op een All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. In het vijfde seizoen zag we namen als Harrie de Hengst, de Terror Twins en natuurlijk de Queen van de villa Yasmine Pierards opnieuw verschijnen op het strand.

Zij hadden ervoor gekozen om nog eens mee te doen met het populaire programma en hun exen opnieuw onder ogen te komen. En dat leverde heel veel drama op wat natuurlijk weer heel goed was voor de kijkcijfers van Ex on the Beach: Double Dutch. Daarom heeft MTV nu besloten dat het tiende seizoen van het programma opnieuw een All Stars-seizoen zal worden. En daar zijn wij heel erg blij mee!

Welke deelnemers doen mee?

Inmiddels zijn er al een aantal namen van de kandidaten gelekt. Zo weten we dat Marc-Junior en Giorgina van het negende seizoen te zien zullen zijn in het All Stars-seizoen. Zij kregen tijdens de reünieaflevering namelijk een ticket om mee te kunnen doen met dit nieuwe seizoen. Deze hadden ze gewonnen, omdat ze de meeste stemmen kregen van hun medekandidaten. Marc-Junior heeft tijdens het negende seizoen voor de meeste bedavontuurtjes gezorgd en Giorgina was de eerste transgendervrouw die mee heeft gedaan met het programma. Ze mochten zich daarom de King and Queen van de villa noemen en zijn dus te zien in het All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch.

En dit zijn niet de enige namen die we hebben gehoord. Zo zouden ook Yara-Nour, de tweede transgendervrouw van Ex on the Beach, Dusty, Luca en Joyce ook te zien zijn in het tiende seizoen van het populaire programma. Verder zijn deze namen nog niet bevestigd door MTV, maar lijken de juicechannels wel al te weten dat deze kandidaten opnieuw het strand op zullen komen.

‘Grootser dan ooit tevoren’

Ook heeft juicekanaal @RealityFBI in hun Instagram Stories laten weten dat MTV voor het tiende seizoen van Ex on the Beach ‘grootser dan ooit tevoren’ heeft uitgepakt. Zo zouden er 50 mensen gevraagd zijn voor een deelname aan het programma, maar heeft helaas het merendeel gezegd dat ze niet nog eens mee willen doen met het programma.

Verder gaan er ook geruchten rond dat de opnames voor het tiende seizoen al zouden zijn afgerond. Veel kijkers hadden gehoopt dat we ook we Harrie de Hengst en Quinten Jarrett opnieuw zouden zien op het strand, maar het lijkt erop dat er alleen All Stars van de afgelopen vier seizoenen mee zullen doen. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: ex on the beach