Fashion

Trend alert! De all-denim-outfit is dé nieuwe trend die we veel gaan zien dit najaar

all-denim-outfit

In de winkels zien we veel denim trends terug komen. Zo zijn de low-rise jeans weer helemaal HOT en kunnen we de denim flares niet meer uit onze garderobe wegdenken, maar nu is er weer een nieuwe denim trend. Op TikTok heb je ze misschien al gezien, de denim jumpsuits. Wij vertellen je alles wat je wil weten over deze nieuwe trend.

Deze all-denim trend wil jij ook rocken dit najaar

Een all-denim-outfit is helemaal in en we zien ze overal. Of je nu een vette jumpsuit rockt of je jacket matcht met je broek. Voor deze trend is er één regel: All denim.

All-denim trend

Alles denim is dé nostalgische trend van dit najaar. Een rondje door de winkels is nu net alsof we met een tijdmachine naar de jaren ’90 zijn gegaan. De all-denim trend was namelijk in het leven geroepen door Britney Spears en Justin Timberlake tijdens de American Music Awards in 2001. De jaren ’90 zijn één van de belangrijkste denim-inspiratiebronnen van dit moment. We zien denim cropped tops, low-rise jeans, minirokjes etc. Perfect aan deze trend, is dat deze eigenlijk het hele jaar door gedragen kan worden. Een goede jeans is de perfecte basis voor tientallen looks en ziet er nog stoerder uit wanneer je die jeans combineert met een bijpassend jack. Zomers kan je gaan voor een minirok met een denim top en voor de koudere dagen voor een jeans met een jack of zelfs een jumpsuit.

Mixen en matchen

De trend is vrij simpel en heeft één belangrijke regel: all denim. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke denim outfit of mix en match verschillende wassingen. Ook trending zijn de gekleurde denim jeans. Rock een hele groene denim look of combineer wederom kleurtjes en printjes. Deze trend biedt je alle ruimte om te experimenten met je outfits.

Lees ook:
Barbiecore is dé nieuwe modetrend van 2022 en deze roze items wil je hebben

TikTok

TikTok is een belangrijk platform waar velen van ons inspiratie op kunnen doen. Trending op dit moment, zijn de Zara denim jumpsuits. De jumpsuits gaan viral en vele meiden plaatsen hun nieuwe aankoop op de app. Eerlijk is eerlijk: het is ook een heerlijk pakkie! Heb je behoefte aan nog meer inspiratie? Hieronder vind je de beste denim looks.

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: Pinterest

Must reads 👀