Food

AliExpress verkoopt een McDonald’s bestelpaal die écht werkt

aliexpress-bestelpaal.

Websites zoals Amazon en AliExpress verkopen alles wat je je maar kan bedenken. Vooral AliExpress staat bekend als een webshop waar je veel namaak spullen voor een goed prijsje kunt scoren. En net wanneer je dacht dat het niet gekker kon, verkoopt AliExpress nu een McDonalds bestelpaal die écht werkt. 

AliExpress

Het walhalla voor de online shopper is de webshop AliExpress. En dat is niet zomaar een webshop, maar de grootste online winkel ter wereld! De webshop is opgericht door Jack Ma, een Chinese miljardair die ooit begon als leraar en vertaler, maar nu talloze bedrijven heeft (waaronder AliExpress) en regelmatig investeert in westerse ondernemingen. Wij maken maar al te graag gebruik van AliExpress, maar bij velen heeft deze website een slecht imago. Dit komt vaak niet door AliExpress zelf, maar de slechte ervaringen van velen met Chinese websites.

AliExpress is eigenlijk geen echte winkel, maar eerder een platform waarop verkopers hun producten kunnen verkopen aan klanten. Hetzelfde concept als Bol.com dus. Wat velen niet weten is dat het de taak van AliExpress is om ervoor te zorgen dat onbetrouwbare verkopers van het platform worden verwijderd. Mocht er iets niet goed gaan met je bestelling is er ook een geld terug garantie. Des te meer redenen om je volgende bestelling te plaatsen.

Lees ook:
Het is bewezen! Pizza eten maakt je productiever tijdens je werk

Bestelpaal McDonalds

Tussen alle gekke dingen op AliExpress vonden we toch wel echt de klapper van de dag. Op Ali kun je namelijk een McDonald’s bestelpaal kopen. Aangezien alles op AliExpress wordt nagemaakt, verbaast dit product ons niet. Neemt niet weg dat het een gave gadget is voor in je woonkamer. De selfservice-paal is dus precies de paal die ook in elke McDonalds te vinden is en werkt ook nog eens. Je kunt met de paal je favoriete McDonald’s menu bestellen en betalen vanuit je eigen woonkamer. Bij de bestelpaal zit namelijk een pinautomaat inbegrepen.

Flink prijskaartje

Het bijzondere van deze machine is dat deze ook werkt op Android. Dit maakt het voor velen een nuttig apparaat waar je je bestelling op kan plaatsen. Om de ervaring compleet te maken heeft het apparaat naast een pinterminal ook een bonnenprinter waar je bestelbon uitkomt. Het apparaat is voor iedereen beschikbaar, maar is grotendeels voor ondernemers bedoeld. Ondernemers verwachten een kwalitatief goed apparaat, wat resulteert in een hoge prijs. Omgerekend kost de bestelpaal zo’n € 1.200. Misschien maar goed ook, anders komen wij voor het eten onze huiskamer niet meer uit en de keuken nooit meer in.

Beeld: McDonald's

Must reads 👀