Food

Aldi introduceert de hutsbal: bitterbal met hutspot

hutsbal-aldi

Voor een lekkere bittergarnituur zijn wij altijd wel wakker te maken. We kennen inmiddels allerlei varianten van de bitterbal en de meeste zijn heerlijk. Nu komt de Aldi met een nieuwe bitterbal: de hutsbal. Een bitterbal met hutspotvulling. Wat we hiervan moeten vinden, we’re not so sure. 

Hutsbal van Aldi

Supermarktketen Aldi komt met een nieuw snack. Dit maakte ze bekend op Instagram: “Daar is -ie dan: onze hutsbal! Een mix van hutspot en bitterballen 🤯 Wie moet dit proeven?!”, schrijft Aldi bij de post. Veel volgers zijn nieuwsgierig en enthousiast. “Hutspot lekker, bitterballen lekker dus ergens ben ik wel benieuwd”, reageert een van de volgers. Maar anderen weten nog niet helemaal wat ze hiervan moeten vinden. “Soms moet je 2 goede dingen gescheiden houden dit is er denk ik 1 van” , schrijft iemand.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

 Lees ook:
What?! Híér kun jij kerstballen kopen in de vorm van jouw favo frituursnack!

Recept

Wanneer we de hutsbal kunnen kopen bij Aldi, hebben ze nog niet bekend gemaakt. Maar we kunnen hem binnenkort al wel verwachten. Wij kunnen niet wachten om deze bitterbal te dippen in mosterd! Ben jij nu ook zo benieuwd, dat je niet meer kunt wachten? Aldi heeft alvast het recept gedeeld voor de hutsbal. Je kunt hem dus ook vrij gemakkelijk zelf maken!

Must reads 👀