Lifestyle

Wil je hebben! ALDI verkoopt spotgoedkope heteluchtventilator

aldi-heteluchtventilator

De temperaturen blijven dalen en de verwarming gaat daarom steeds hoger. Helaas is dit niet de beste (en zeker niet de goedkoopste) oplossing om jezelf warm te houden deze winter. ALDI kwam met een beter idee: een spotgoedkope heteluchtventilator en die wil je hebben!

Heteluchtventilator

Of je nu wel heel erg van de winter houdt, of totaal niet. Één ding is zeker, niemand wil bibberend in de woonkamer zitten. Lekker knus een filmpje kijken op de bank zonder ijskoude voeten, het kan! ALDI kwam met een duurzame én goedkope oplossing. Een compacte Quigg Heteluchtventilator. Dit kleine apparaat blaast warme lucht door je kamer heen en kan wel vanaf 6 tot 38 graden blazen. In de zomer kan je hem dus ook gebruiken! Een super fijne en handige tool dus.

Op het apparaat zit een handige display waar je de tijd en temperatuur kan instellen. Geen zin om telkens heen en weer te lopen? Bij de heteluchtventilator van ALDI krijg je er ook een handige afstandsbediening bij waarmee je de tijd, temperatuur en draaicirkel kan instellen. Chill!

Lees ook:
Deze voetenwarmer zorgt ervoor dat je nooit meer koude voeten hebt

Voor een prikkie!

Zo een handige gadget die je heel het jaar door kan gebruiken zal vast wel hartstikke duur zijn, toch? Niks is minder waar! De heteluchtventilator kan je al voor €24,99 in huis halen. Hij komt in twee verschillende kleur, zwart en wit. Wees er wel snel bij, want wij vermoeden dat die snel uitverkocht zal zijn!

Beeld: aldi

Must reads 👀