Travel

In déze prachtige koepel Airbnb in Portugal wil je zeker een nachtje slapen

Celine
koepel-airbnb-portugal

Heb je er ooit weleens over nagedacht om in een koepel te overnachten? Het is net even wat anders dan een gewoon hotel. Deze koepels zijn inmiddels over de hele wereld te vinden in allerlei verschillende soorten en maten, maar déze variant in Santiago do Cacém is wel een echte uitblinker. Daarom moet je deze Airbnb in Portugal zeker eens bezoeken. 

Déze Airbnb in Portugal wil je sowieso eens bezoeken

Heb jij ooit al eens in een koepel geslapen?

Santiago do Cacém?

Portugal leent zich natuurlijk perfect voor vakanties. De temperatuur is er heerlijk en de omgeving is prachtig. Verder heeft Portugal natuurlijk ook een geweldige kustlijn met ruige rotsen en mooie stranden. Al met al is het hier dus prima vertoeven.

In Santiago do Cacém dompel je je compleet onder in de Portugese cultuur. Je kunt er namelijk de meest prachtige architectuur bewonderen. Mooie gebouwen, kerkjes en andere oude kathedralen nemen de hele regio over. Wanneer je een echte fan bent van het ontdekken van architectuur ben je hier op het juiste adres.

De tekst gaat verder onder de foto

 

Airbnb Portugal

De koepel Airbnb in Portugal is ideaal voor een stel (eventueel met kinderen) én ook nog eens panorama. Het voordeel van deze Airbnb is dat hij veel privacy weet te bieden. Hij bevindt zich op een eigen stukje terras. Het terras bevat verder twee stoelen en een kleine overkapping. Je zit er prachtig met uitzicht over de uitgerekte natuur.

De tekst gaat verder onder de foto

Prachtig uitzicht

Binnenin de koepel is het simpel, maar toch compleet. In het voorste gedeelte bij de openstaande deuren vind je een groot tweepersoonsbed. Je wordt dus wakker met hetzelfde uitzicht over de uitgerekte natuur. Daarachter bevindt zich de badkamer en de kleine kitchenette met eettafel. Wederom basic, maar toch met een luxe uitstraling en van alle gemakken voorzien. Op de bovenverdieping zijn er nog twee extra bedden te vinden. Hier kunnen nog twee personen slapen.

De koepel staat op een park met meerdere koepels. Het voordeel hiervan is dat er meerdere faciliteiten worden aangeboden. Zo kun je massages boeken, gebruik maken van één van de (binnen)zwembaden of lounge gebieden.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Dit wil je! Deze roze Airbnb is perfect voor een girls weekend

Praktische informatie

Portugal ligt in het zuiden van Europa en is dus prima bereikbaar met het vliegtuig. Je kunt je daar verplaatsen door de taxi te nemen óf door een eigen auto te huren. Dat laatste geeft je overigens wel ietsje meer vrijheid!

De Airbnb in Portugal boek je al voor zo’n €250,- per nacht buiten het hoogseizoen en zo’n €300,- per nacht in het hoogseizoen. Je kunt dit bedrag door vier delen en met vrienden of kinderen gaan óf lekker met je lover gaan.

Bron: Fem-FemBeeld: Airbnb