Love

Wil je afvallen? Probeer deze 3 standjes in de slaapkamer

afvallen-standjes-slaapkamer

Probeer jij een #fitgirl te zijn, maar is sporten nu eenmaal niet je ding? Geen zorgen, er zijn gelukkig nog honderdeneen andere manieren om een afgetraind lichaam te krijgen. Eentje daarvan is het beleven van een vurig bedavontuurtje. Het is niet alleen leuk, maar je verbrand ook hartstikke veel calorieën door een spannende avond onder de lakens.

Sporten in de slaapkamer

Tijdens een stoeipartij met je partner, kan het zweet je al snel uitbreken. Het romantische trucje is soms erg uitputtend en we moeten erna dan ook vaak nog even bijkomen voordat we aan ronde twee gaan beginnen. Heb jij je ooit afgevraagd hoeveel calorieën je hier eigenlijk mee verbrand? Wij hebben het voor je uitgezocht. Vrouwen verbranden ongeveer 69 😉 calorieën per rit en door het harde werk van de mannen kunnen zij er wel 100 verbranden. Volgens experts kan je nog 18 tot 30 calorieën meer verbranden als je extra geluid maakt en zucht. Good to know! Niet elke sensuele dans is even intensief als de ander. Door de volgende standjes in de slaapkamer zal je het meeste afvallen en het snelste resultaat zien van een strakkere buik.

1. Missionaris

Je had waarschijnlijk niet verwacht dat deze classic er tussen zou staan. Niet alleen de man is zijn best aan het doen, maar ook degene die onderop ligt is harder aan het werk dan je zou denken. Je spant tijdens deze movement bijna al je spieren aan. Er wordt veel van je ‘core’ verwacht en dat kan je na een poosje ook echt wel gaan voelen. Voornamelijk span je je rugspieren en onderbuikspieren aan. Wie weet heb jij na een paar horizontale tango’s wel een sixpack. Je vindt het vast niet erg om nog even door te oefenen voor die blokjesbuik. Sporten was nog nooit zó leuk.

2. Cowgirl

Laat je mannen maar even achterover leunen en ga zelf eens aan de slag. De cowgirl is ook een van de standjes waardoor je meer gaat afvallen in de slaapkamer. Degene die bovenop zit en de cowboyhoed draagt verbrand meer calorieën dan ooit tevoren. Je bovenbenen, onderbuik én conditie worden flink op de proef gesteld. Deze fullbody work-out is de ultieme manier om wat meer beweging te krijgen op een dag. Plan deze wekelijks in en je kan direct je sportschoolabonnement afzeggen. Die heb je natuurlijk niet meer nodig 😉

3. Staand

Een andere manier van de liefdebedrijven is altijd goed voor de spanning in jullie relatie. Wissel de standjes af en probeer het ook eens staand. Hiermee kweek je binnen no-time een kont als J.Lo en ook je kuiten krijgen de volle laag. Kijk maar eens hoelang jij deze positie volhoudt, want het is de zwaarte van allemaal. Maak het nóg leuker voor jou en je lover en probeer het onder de douche. Nu is grip en balans ook nog eens een extra moeilijkheidsgraad. Cancel al je plannen voor de volgende dag maar, want spierpijn gegarandeerd!

Beeld: pinterest