Films & Series

Zien: de trailer van After Everything zit weer vol met drama

after everything trailer

De vierde After-film was vorig jaar te zien in de bioscoop en de vijfde is alweer onderweg. Ook deze film gaat weer over de ingewikkelde romance tussen Hardin en Tessa. We hebben al eerder kunnen genieten van een kleine teaser, maar nu is ook de trailer van het vijfde en laatste deel After Everything te zien.

After

Als je After Every Happy hebt gezien, weet je al een tijdje dat er een vijfde film aan komt. Aan het einde van de credits zijn namelijk de woorden ‘to be continued’ te zien. Voor veel fans kwam dit nieuws niet als een totale verrassing, want schrijfster Anna Todd heeft namelijk meer dan vier boeken geschreven over Tessa en Hardin. Maar wat is er allemaal gebeurd in de vierde film?

In het vierde deel van de After-serie krijgen Tessa en Hardin te maken met verschillende challenges. Ze zijn nog steeds bij elkaar, maar het is nog maar de vraag of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje. Een onthulling uit het verleden brengt Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardin zijn verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt zijn gevoelens en kan hem dan ook als enige kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar hoelang houdt zij dit nog vol?

Lees ook:
Fans opgelet: Mocro Maffia seizoen 5 binnenkort al op Videoland

Trailer After Everything

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is, wat gebeurt er After Everything? In de trailer is te zien dat Hardin afreist naar een oude liefde en zichzelf weer aardig in de problemen werkt. Ook zien we op het einde Hardin bij het altaar staan. Oeh! Zal er dan toch een happy ending zijn voor Tessa en Hardin? Helaas moeten we nog even geduld hebben tot we erachter komen, want After Everything is vanaf 13 september te zien in de bioscoop. We can’t wait!

Watch on YouTube

Beeld: After

Must reads 👀