Love

Dít zijn de grootste afknappers op datingapps

sterrenbeelden-veranderingen-afknappers-sterrenbeeld

Ben jij lekker actief op datingapps of ben je wel eens zo een afknapper tegengekomen dat je helemaal klaar bent met dat online daten? Wij snappen het wel! Uit onderzoek is gebleken dat dít de allergrootste afknappers zijn op datingapps. 

Datingappps

Steeds vaker gebruiken we Tinder of andere datingapps om contact te zoeken met potentiële lovers en durven we minder snel op iemand in real life af te stappen. Dit komt waarschijnlijk doordat je in het échte leven eerder een verkeerde opmerking maakt door de zenuwen, dan online. In een chat heb je namelijk meer tijd om na te denken over je openingszin dan in het echt. Toch is een foutje in de Tinder-chat zo gemaakt, want er is één ding waar mensen enorm op afknappen!

Afknapper

De dating-website Zoosk deed een onderzoek naar de afknappers van online daten en maar liefst 9.000 mensen deden hieraan mee. En daar kwam een heel interessant resultaat uit. De allergrootste afknapper op een datingapp zijn taal- en spelfouten! What?! Dus niet de jongen met de grote karper in z’n armen of het ontblote bovenlichaam, maar slechte grammatica is een no-go! 

Wel 72% van de deelnemers gaf aan dat taalfouten een ontzettende dealbreaker is én bijna de helft (48%) van alle ondervraagden zegt zelfs het contact te verbreken na een tikfout! Wow, dat is best wel veel! Volgens Zoosk heeft dit te maken met het feit dat het voor velen ongeïnteresseerd overkomt. Goed om je berichtjes dus nog even na te lezen voordat je op ‘send’ klikt!

Lees ook:
Dit zijn de nieuwe datingtrends voor 2023

Wil je nu niet ongeïnteresseerd overkomen en écht indruk maken op je date? Spreek dan in volle zinnen en sluit deze netjes af met een punt. Ook hebben Tinder-gebruikers met een uitroepteken in hun profiel, tien keer meer kans om aangesproken te worden. Even snel een ‘!’ toevoegen en swipen maar!

Beeld: pinterest

Must reads 👀