Lifestyle

7 leuke activiteiten die jij wil doen met je vriendinnengroep

activiteiten vriendinnengroep

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit met je best friends? Dan hebben wij de zeven leukste activiteiten voor jou op een rijtje gezet!

1. Karaokebar

Een avondje zingen met vrienden blijkt dé beste manier om jullie vriendschap te versterken. Als je fan bent van zingen, moet je echt eens de karaokebar KaraFun Bruxelles ontdekken. De bar heeft maar liefst twaalf verschillende privéruimtes waar je met vriendinnengroep uit volle borst kunt zingen. Zo’n ruimte heeft plek voor minimaal drie en maximaal dertig personen én er zijn heerlijke drankjes en snacks. Dit is dus een van de leukste activiteiten om samen met je vriendinnengroep te doen.

2. Workshop

Organiseer of volg samen met je vriendinnen een workshop. Denk aan de workshops sieraden maken, pottenbakken, zeep maken of schilderen. Het is heel gezellig en je kunt tijdens de workshop ook nog eens gezellig bijkletsen.

3. Springpark

Zin om iets actiefs te doen? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan een springpark. Het springpark, Bounce Valley, heeft een luchtkussen met verschillende obstakels en hindernissen. Ook heeft het park een tunnel waarin je lasers moet ontwijken. Er zijn ook verschillende 16+ avonden, zoals een pyjamaparty of een avond waarbij je de hele avond free pizza kan eten. Het park is op verschillende locaties in Nederland en is geschikt voor alle leeftijden.

4. Lasergamen

Lasergamen is dé perfecte activiteit om samen met een grote groep te doen waarin iedere deelnemer een lasergun en een laservest krijgt. Je gaat in het donker op elkaar schieten met lasers. Bij Laser3000 in Leuven kan je sessies boeken van twintig minuten voor groepen van vier tot zestien personen. Achteraf kun je met ze alle een heerlijk drankje drinken in de bar.

5. Hoogteparcours

Zitten er echte avonturiers in de vriendinnengroep? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Intense in Boom of Hoboken. Je vindt er een indoor hoogteparcours, een outdoor avonturentoren van 24 meter hoog en een zipline. Na afloop kun je een lekker hapje eten en even op adem komen.

6. VR-experience

Wil je de ultieme VR-experience? Dan is The Park Playground de plek waar je moet zijn. Hier kun je deelnemen aan verschillende virtual reality-experiences en heb je als groep verschillende missies: vecht tegen zombies, reis door de ruimte of ga terug in de tijd naar het oude Egypte, The Park Playground heeft speelruimtes van 100 tot 200 vierkante meter over twaalf verschillende Belgische locaties en Nederland.

Lees ook: 
Déze 5 dates zijn perfect voor het voorjaar

7. Escape room

Ben je op zoek naar een activiteit waarbij je moet nadenken? Dan is een escape room dé perfecte keuze om te doen met je vriendinnengroep. Er zijn tegenwoordig al heel veel verschillende escape rooms door heel Nederland. Het leuke is dat je samen onder tijdsdruk puzzels en raadsels oplost. Hierdoor kom je dichter bij elkaar. Je hebt samen plezier en ervaart samen spanning en opwinding.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀