Lifestyle

5 activiteiten die je écht een keer moet doen met je BFF

activiteiten-bff

2023 wordt hét jaar voor jou en je BFF waarin jullie de leukste activiteiten samen gaan ondernemen! Hoewel momenten met je BFF voor jou altijd speciaal zijn, zullen deze 5 activiteiten die momenten nog iets specialer maken. En eigenlijk vinden wij dat je ze een keer gedaan moet hebben in je leven.

1. Bezoek Vrienden van Amstel Live

“Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!”, is het levensmotto van jou en je bestie. Jullie zijn namelijk altijd wel in voor een feestje en laten wij nou iets voor jullie in gedachten hebben, namelijk Vrienden van Amstel Live. Samen met 28 bekende Nederlandse artiesten trappen jullie het nieuwe jaar met een knallend feestje af. Een enorme line-up die resulteert in muziek voor jong en oud. Klinkt goed, toch?

Denk hierbij aan de Nederlandse klassiekers zoals als Acda en De Munnik en Guus Meeuwis tot ‘nieuwere’ artiesten zoals Maan, Emma Heesters en Ronnie Flex. Samen met je bestie zal je een avond beleven om nooit te vergeten. Het enige wat je hiervoor moet doen is tickets bestellen. Wacht hier niet te lang mee, want de laatste show is al op vrijdag 27 januari. Dit feestje wil je niet missen!

View post on Instagram
 

2. Een high tea tussen de alpaca’s

Een high tea op zich is al een geweldig concept, maar wat dacht je van highteaën tussen ontzettend schattige en zachte viervoeters? Tegenwoordig zijn er verschillende alpacaboerderijen te vinden in ons kikkerlandje. Maar wist je al dat er ook vestigingen zijn die een high tea tussen alpaca’s aanbieden? Nou, het is dus een razend populair concept en een activiteit die jij absoluut met je bestie in wil plannen. Wees er snel bij want de rest van Nederland wil ook een keer knuffelen met die schattige wollige dieren.

View post on TikTok

3. Shoppen in een nieuwe stad

Shoppen is altijd een goed idee, maar betrap jij jezelf er ook weleens op dat je altijd naar dezelfde stad en altijd naar dezelfde winkels gaat? Ja, voor ons ook heel herkenbaar! Daarom gaan we hier in 2023 verandering in brengen. Ga samen met je bestie shoppen in een voor jullie onbekende en nieuwe stad. Zoek naar steden die jullie en keer willen bezoeken of ga opzoek naar specifieke winkels. Deze shopdag kan je nog specialer maken door om de beurt een stad te kiezen en dit geheim te houden voor je bestie. Zo komen jullie nog eens op plekken waar jullie nog nooit geweest zijn. Hoe leuk is dat?

4. Escape room

Jij en je bestie houden wel van spanning en avontuur en deinzen niet terug voor een griezelige escape room. Tijdens deze spannende activiteit wordt je samen met je bestie opgesloten in een kamer. Vervolgens moet je binnen een bepaalde tijd uit deze kamer proberen te ontsnappen door puzzels en raadsels op te lossen. Er bestaan escape rooms die geschikt zijn voor twee personen, maar het kan ook leuk zijn om andere vrienden uit te nodigen voor deze leuke activiteit.

Lees ook:
5 activiteiten om januari een stuk leuker te maken

5. Zelf sieraden maken

Leuke activiteiten ondernemen hoeft niet altijd bakken met geld te kosten. Plan samen met je bestie bijvoorbeeld een DIY sieraden-avond in en laat je van je creatieve kant zien. Een goedkope activiteit waar je hopelijk ook nog iets aan hebt. Mochten jullie hier nou heel goed in zijn? Kunnen jullie er wellicht over nadenken samen een sieradenwebshop te starten. Voor altijd werken met je beste vriendin klinkt voor ons als een droom die uitkomt, maar laten we het voor nu maar even houden op een avondje relaxen, kletsen en sieraden maken.

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀