Lifestyle

Waterpret in de zomer: Action verkoopt nu Twister Splash

action twister splash

De temperaturen lopen de aankomende weken hoog op en daarom zijn we massaal op zoek naar een beetje verkoeling. Action heeft hier iets leuks op gevonden. Zij verkopen nu namelijk een nieuwe versie van het spel Twister.

Twister Splash

Het heeft even geduurd, maar ook in ons koude kikkerlandje is de zon gaan schijnen. De temperaturen lopen aankomende weken hoog op. We liggen met ze alle heerlijk op het strand of zitten op het terras met een koude cocktail. We doen er ieder geval alles aan om een beetje verkoeling op te zoeken. Action heeft daar nu iets op bedacht en verkoopt nu Twister Splash. Het spel werkt hetzelfde als de originele versie, maar dan met een kleine twist.

Lees ook: 
Action verkoopt nu een zwembad voor jouw viervoeter

Hoe werkt het spel?

De kans is groot dat jij vroeger op de camping, in de achtertuin of bij kinderfeestjes op de Twistermat te vinden was. Ook volwassenen vinden het spel tot de dag van vandaag nog steeds heel erg leuk om te spelen. Maar hoe leuk is het als je dit ook tijdens de warmere dagen kunt doen? Action verkoopt daarom nu Twister Splash. Met deze nieuwe versie van Twister heb je verkoeling en plezier tegelijkertijd. Je sluit de sproeimat aan op een tuinslang, waarna er door alle vlakken water omhoog spuit. Verder heeft Twister Splash geen andere regels dan de originele versie en kan je het met al je vrienden spelen. Het spel is nu te koop bij Action voor maar liefst €7,95. Rennen naar de winkel dus!