Lifestyle

Wil je hebben: bij Action kun je een 2-in-1 vuurkorf met grill kopen

action-vuurkorf-met-grill

Het is weer zomer! Dat bekennend warme temperaturen en dus ook lekker naar buiten gaan. En wat is er nou leuker om te doen in de zomer dan te barbecuen met al je vrienden en familie? We snappen dat een barbecue best prijzig kan zijn, maar met deze vuurkorf met grill van Action is dat geen probleem meer!

Action

Het is niet de eerste keer dat Action een vuurkorf in het assortiment heeft. Want eerder kon je ook al een vuurkorf met een barbecue kopen bij de winkelketen. Deze was helaas vrij snel uitverkocht, maar gelukkig is er ook goed nieuws. Want Action komt nu weer met een geweldig product. Namelijk een vuurkorf met een grill. Ideaal voor een barbecue feestje in je achtertuin.

Vuurkorf met grill

Deze RedFire 2-in-1 voorkorf met grill is een echt must-have voor de zomer. Zeker als je van barbecuen houdt! Zo kan je eten bereiden op de kookplaat en lekker grillen op het grillrooster. Lekker een sappige steak grillen, smakelijke groenten roosteren, niks is onmogelijk met deze vuurkorf en grill. En als jullie klaar zijn met eten, kan je deze dus ook gebruiken als vuurkorf, zodat jullie het in de avond niet koud zullen krijgen.

Lees ook:
Deze verzwaringsdeken scoor je nu voor een prikkie bij de Action

Specificaties

Deze vuurkorf met grill heeft een matzwarte kleur en is gemaakt van gepoedercoat staal. Met een afmeting van 62 x 62 x 83 cm is deze vuurkorf de perfecte maat voor gezellige barbecue feestjes in jouw achtertuin. Ook heeft de vuurkorf een ingebouwde aslade, waardoor je deze ook makkelijk kunt legen. En omdat de maar 2-in-1 vuurkorf maar 11 kilo weegt, kan je deze ook makkelijk verplaatsen.

Kortom, alleen maar pluspunten, dus. En voor deze vuurkorf hoef je niet naar de winkel te rennen, want deze is namelijk alleen online te bestellen. Voor € 129 staat deze vuurkorf met grill al in jouw achtertuin. Maar wacht niet te lang, want OP = OP!

Must reads 👀