Beauty

Action verkoopt Shea Moisture voor een spotprijsje (€ 2,79)

action-shea-moisture

Action heeft het weer voor elkaar gekregen. Ze verkopen nu namelijk ook een Shea Moisture product voor een spotprijsje. Ren dus snel naar de Action, want ze gaan ontzettend hard!

Action

Wij zagen op TikTok een video langskomen en dat moesten we wel even delen. Action heeft het al vaker gedaan om hele goedkope producten te verkopen. En nu is de Shea Moisture aan de beurt. Dit merk is vooral gericht op mensen met krullend haar, maar bij het product dat ze nu bij de Action verkopen staat, dat het voor alle haar types is.

Shea Moisture

Shea Moisture is nu in de schappen van Action te vinden voor bijna niks vergeleken met de standaard prijzen. Action verkoopt de 100% Virgin Coconut Oil. Het is een leave-in treatment en de lijn is geschikt voor alle haartypes. Toch verschillen de reacties in de comments wel een beetje. Bij de een werkt het geweldig en bij de ander geeft het niet echt een ander effect. Maar het merk is wel Curly Girl Proof en er zit dus ook weinig troep in dit product. Het verzacht en hydrateert het haar zonder het te verzwaren. Ook vertellen veel mensen in de comments dat het helpt tegen pluizig haar. Rennen dus!

Shea Moisture voor een spotprijsje

Normaal kost Shea Moisture leave-in treatment product rond de 13 euro, maar nu is het te koop voor een spotprijsje. Het kost nu namelijk maar € 2,79. Ze zijn al snel uitverkocht bij verschillende filialen. Wees er dus snel bij! Het merk werkt ook nog eens met Fair Trade Shea butter. En er is zelfs een heel schema te vinden met welke haartype je mogelijk hebt en welke producten van Shea Moisture het beste bij je passen.

View post on TikTok

Beeld: TikTok