Lifestyle

Wil je hebben: Action verkoopt nu mega leuke nagelstickers

action nagelstickers

Misschien gebruikte je nagelstickers, vooral toen je jong was, maar het is eigenlijk super handig. Het bespaart je enorm veel tijd en je hebt ze ook nog in allerlei soorten en kleuren. Bij Action kwamen wij deze te gekke nagelstickers tegen die je zeker eens geprobeerd moet hebben.

Action nagelstickers

Action verkoopt mega leuke dingen en de kwaliteit van de producten wordt ook steeds beter. Naast meubels voor in je tuin of woonkamer, verkopen zij ook mega leuke beauty items. Wij kwamen namelijk bij Action deze te gekke nagelstickers tegen. Deze stickers geven je in een handomdraai mooie nagels. Ze zijn zelfklevend en daardoor supermakkelijk aan te brengen. Ze zijn Verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints, zodat je zelf kan kiezen welke je het leukste vindt.

Lees ook: 
Wil je hebben: Action verkoopt de perfecte dupe van Rituals huisparfum

Hoe plak je ze op?

Wanneer je de Action nagelstickers koopt krijg je veertien stuks in verschillende groottes. De stickers zitten in een doorzichtige folie en ook de nagelstickers zitten geplakt op een doorzichtig stukje plastic. Een pakje kost maar 0,74 cent en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar hoe kan je de nagelstickers het beste aanbrengen? Het enige wat je hoeft te doen is de nagelsticker van het plastic af te halen en op je nagel te plakken. Vervolgens vijl je je nagel naar de gewenste vorm en voilà! Met deze prachtige nagels ben jij straks helemaal ready voor de zomer. Dus rennen naar Action!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest

Must reads 👀