Lifestyle

Waterpret voor je kat: Action verkoopt zwembad voor katten

action katten speelbad

De temperaturen lopen hoog op in Nederland en niet alleen wij hebben last van de warmte, want ook jouw viervoeter zoekt deze dagen naar verkoeling. Gelukkig heeft Action hier iets op gevonden, want zij verkopen nu een katten speelbad voor een spotprijsje. Je huisdier kan nu lekker afkoelen tijdens de warmere dagen en het ziet er ook nog eens heel schattig uit.

Action

De zomer komt eraan en in Nederland lopen de temperaturen aankomende weken hoog op. Het is voor ons niet moeilijk om lekker af te koelen, maar hoe fijn is het als je huisdier dit ook kan? Action heeft hier iets op bedacht en verkoopt nu een katten speelbad. Je kan in dit badje een paar leuke speeltjes doen voor je kat en het vullen met wat water. Het is niet alleen handig, maar ook nog eens cute om te zien.

Katten speelbad

Dat je kat ook wel eens behoefte heeft aan wat verkoeling, was misschien niet direct bij je opgekomen. Honden daarentegen nemen het liefst elke dag een frisse duik in het water, maar bij katten ligt dit net even iets anders. Ze zijn over het algemeen niet echt fan van water, behalve als ze het alleen met hun pootjes kunnen aanraken. Action verkoopt daarom het perfecte katten speelbad.

Lees ook: 
Action verkoopt nu een zwembad voor jouw viervoeter

Het speelbad van Action bestaat uit een badje met een diameter van 30 cm en een hoogte van 10 cm. Het badje heeft een glanzende bodem, wat een mooi effect geeft. Als je het badje koopt, ontvang je ook drie drijvende speeltjes in de vorm van een zeester en twee visjes. Hoe leuk is dat?! Het badje kan je overal neerzetten, maar de beste plek is toch wel buiten. Door de afmetingen van het badje past deze zelfs op een klein balkonnetje. Het katten speelbad is maar €3,99 en is alleen te koop in de Action winkels. Waar wacht je nog op?