Lifestyle

Action verkoopt nu een zwembad voor jouw viervoeter

action hondenzwembad

Wil jij in de zomer van 2023 kunnen chillen op het water samen met je viervoeter? Dat kan! Action verkoopt nu namelijk een zwembad speciaal voor je hond. Je huisdier kan nu lekker afkoelen in het water tijdens de warmere dagen en het ziet er ook nog eens heel schattig uit.

Action

De zomer komt eraan en in Nederland lopen de temperaturen aankomende weken hoog op. Het is voor ons niet moeilijk om lekker af te koelen, maar hoe fijn is het als je huisdier dit ook kan? Action heeft hier iets op bedacht en verkoopt nu een hondenzwembad. Je hond kan in dit badje een frisse duik nemen, lekker spelen en genieten van de zon. Het is niet alleen handig, maar ook nog eens cute om te zien.

Hondenzwembad

De warmere dagen vragen om extra verkoeling en dat is niet alleen voor jou fijn, maar ook jouw lieve viervoeter kan wel wat verkoeling gebruiken. Lekker dobberen in het water, dat is pas echt genieten. Action verkoopt nu een hondenzwembad, speciaal voor je huisdier. Wat zal hij zich speciaal voelen met dit privézwembad. Je hebt het zwembed binnen no-time opgezet. De randen zijn voorzien van stevige MDF-platen, zodat het zwembad stabiel blijft staan. Het enige wat je hoeft te doen is het zwembad vullen met water en dan kan je huisdier heerlijk gaan genieten van het prachtige weer. Na gebruik laat je het bad gemakkelijk leeglopen door de stop aan de zijkant eruit te halen. En zodra het bad leeg is, vouw je hem weer netjes op, zodat je hem ook makkelijk op kunt bergen.

Lees ook: 
Action verkoopt een handige gaslantaarn perfect voor de zomer

Ook kan je het zwembad overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld op vakantie of naar zijn andere dierenvriendjes. Het zwembad is te koop in de kleuren rood en blauw en heeft een ronde vorm. Je koopt het zwembad voor maar liefst 17,99. Dus heb jij een huisdier en kan hij wel wat verkoeling gebruiken? Klik dan hier en koop dit geweldige hondenzwembad bij Action.