Food

Action verkoopt nu een handige warme chocolademelk-maker

action-chocolademelk-maker

Action verkoopt nu een chocoluxe elektrische warme chocolademelk-maker. Zo kan je de perfecte warme chocolademelk maken zonder er veel moeite in te steken. Dit wil je dan toch meteen hebben?

Action

Bij de weekactie bij de Action zitten nu allemaal toffe hebben dingetjes. Zo ook deze superhandige warme chocolademelk-maker. Maak binnen nog niet eens 5 minuten de heerlijkste warme chocolademelk, zonder veel moeite te doen. Enne, er staat dat het een chocolademelk-maker is, maar je kan er nog veel meer mee dan alleen warme chocolademelk maken.

Chocolademelk-maker

Je kan met deze warme chocolademelk-maker supersnel je drankje klaarmaken. Er zijn zelfs verschillende standen met hoe je het drankje wil hebben. Het is perfect voor je warme of zelfs gekoelde drankjes. Ook kan je er nog voor kiezen om het op te schuimen en dan kan je bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino maken. Ben jij meer fan van de koude drankjes? Dan kan je ook nog eens een ijskoffie met een schuimlaagje erop maken. En natuurlijk niet om te vergeten, je kan de warme chocolademelk in een handomdraai maken. Die warme drankjes maken komt wel heel handig uit, nu met deze koude regenachtige dagen. En gelukkig past er 150 ml melk in en dat kan zich zelfs opschuimen tot maar liefst 300 ml. Hij is nu bij de Action alleen online te verkrijgen voor €34,95.

Ook bij Lidl

Vind jij €34,95 een beetje te duur? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij de Lidl kan je namelijk ook een soort chocolademelk-maker halen. Ook hier gaat 150 ml in en het schuimt zich op tot 300 ml. Bij de Lidl is die €29,99, goedkoper dan bij de Action dus. En deze melkschuimer is zelfs nog in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat het bij ieder interieur past. Is 150 ml niet genoeg voor jou? Dan kan je het ook nog in een grotere maat kopen, natuurlijk kost het ook dan wel wat meer, maar het scheelt ook wel een hoop tijd. Ook hiermee kan je lekker cappuccino, warme chocolademelk of juist een ijskoffie maken. Dit apparaat is dus perfect om je melk supersnel mee op te schuimen.

Beeld: Action